Paris hjalp dansk radiovært

Radioværten Signe Muusmann har fået kickstartet en ny karriere efter Paris var i landet og ganske gratis reklamerede for hendes hjemmelavede hårpynt

Paris Hilton iført Signe Muusmanns spænde til CIFFs modemesse. (Foto: Uffe Kongsted)
Paris Hilton iført Signe Muusmanns spænde til CIFFs modemesse. (Foto: Uffe Kongsted)

Normalt er det ikke billigt at få publicitydronningen Paris til at være reklameplakat for et produkt, man gerne vil sælge.

Så det var noget af et scoop, da Paris Hilton, mens hun var i Danmark for at promovere sin kollektion af håndtasker, lavede et storstilet reklamefremstød for den danske radiovært Signe Muusmanns hjemmelavede hårpynt.

Millionøsen promenerede flere gange med Muusmans orkide-pyntede tilbehør i sine blonde lokker, mens hun var i København. Siden har tv- og radioværten, som bl.a. er kendt fra TV 2 og Radio 100 FM's morgenhyrder, haft travlt med at følge med efterspørgslen.

- Det har givet en ret stor efterspørgsel. Hun er jo et omvandrende brand, som folk betaler penge for at gå med deres ting, for så er deres lykke gjort. At hun så har taget det på, uden at man har 'presset' hende til det, af egen fri vilje - så skal det prøves af, siger Signe Muusmann, der har fået gang i karrieren som hårpynt-designer.

Helt til Guatemala
Da Paris Hilton var på besøg i Danmark, afleverede Signe Muusmann en kasse med et udvalg af sin hårpynt på hotellet, hvor Paris boede.

- Det var jo bare en sjov ide og jeg tænkte, at den kom nok ikke videre end det. Men så lige pludselig en morgen blev jeg bare sms’et og kimet ned af folk, der havde set Paris Hilton have mit hårbånd på i nyhederne. Så tænkte jeg: Okay, det er ret vildt det her, siger Signe Muusmann.

Millionøsen havde også Signes design, et spænde med en hvid orkide, på, da hun besøgte modemessen i København. Ikke noget dårligt sted at få lidt gratis reklame.

- Jeg var sådan lidt: Fuck, hvor er det sindssygt, jeg har siddet og lavet de her ting hjemme i mit køkken og nu er det på den mest fotograferede kvinde i verden. Jeg fik at vide af én, at hun havde siddet og læst i et modeblad i Guatemala, hvor det havde været i, og jeg tænkte: Hold nu kæft, mand, siger Signe Muusmann.

Et eventyr
Hun har taget Paris Hiltons 'gratis reklame' som et vink med en vognstang om, at hendes designs kan blive til mere end bare en hobby-beskæftigelse hjemme i køkkenet.

Sammen med en partner satser hun nu stort på at få sin hårpynt ud på hoveder i hele landet.

- Nu skal jeg gøre noget seriøst ud af det: Det er kommet i nogle forskellige butiker og jeg prøver at promovere det her frem til jul. Det er jo et eventyr, for det er langt fra, hvad jeg plejer at lave. Det optager det meste af min tid nu, og der er gang i det, det må man sgu nok sige. Der sker noget, når sådan en som Paris Hilton tager det på, siger Signe Mussmann.

Hvis der kommer godt skred i forretningen, overvejer hun at flytte produktionen væk fra køkkenbordet, hvor den stadig foregår.

De forskellige designs kan købes i udvalgte butikker og på Signe Muusmanns hjemmeside .

1 af 3 Hårbøjlen med orkidé, som Paris Hilton havde på - og som du kan vinde. (Foto: signemuusmann.dk)
2 af 3 Signe Muusmann har blandt andet været vært på Radio 100 FM's program 'Morgenhyrderne'. (Foto: Linda Johansen)
3 af 3 Paris Hilton iført Signe Muusmanns spænde til CIFFs modemesse. (Foto: Uffe Kongsted)
0 kommentarer
Vis kommentarer