Kidmans stinkende parfumekrise

Chanel no. 5 stinker af problemer for Nicole Kidman, der hævdes at bruge en anden parfume end den, hun bliver betalt for at reklamere for

Reklamekontrakten mellem smukke  Nicole Kidman og Chanel skulle være den mest lukrative, der nogensinde er  underskrevet.  (Foto: All Over)
Reklamekontrakten mellem smukke Nicole Kidman og Chanel skulle være den mest lukrative, der nogensinde er underskrevet. (Foto: All Over)
Det er rigtig dumt, hvis man går med en anden parfume end den, man bliver betalt 24 mio. kr. for at være reklamesøjle for.

Og det er netop, hvad den seriøse britiske avis Daily Telegraph hævder, at Nicole Kidman gør.

Af samme grund er den rødhårede australske skønhed glødende af raseri, for hun har ikke lyst til at blive fyret fra sit Chanel no. 5-job.

– Jeg går med den parfume, så snart der er en anledning, vrisser hun.

Og det er nok muligt, men ifølge Telegraph er den ’anledning’ der sjældent, for Kidman foretrækker ’White Jasmine & Mint’ af Joe Malone.

Meget krænkende løgn
Dybest set kan ingen vel fortænke den 40-årige skuespiller i at vælge de lette jasminer frem for den tunge gammelkone-parfume fra Chanel.

– Den historie er lutter opspind, fastholder Kidman, der har sat sin advokat på sagen.

Ifølge nyhedsbureauet Wenn er det advokatfirmaet Schillings, der skal køre sagen i England for Kidman, og firmaet har da også øjeblikkeligt kaldt artiklen ’meget krænkende’.

For Nicole Kidman gælder det om at få manet historien i jorden så hurtigt som muligt. For det er jo ikke just småpenge, der er på højkant, og Chanel kan være ret nærtagende.

Aftalen mellem Kidman og parfumefirmaet blev underskrevet i 2004 og omhandler plakater samt en reklamevideo på fire minutter.

Ifølge avisen skal aftalen være den mest lukrative, der nogensinde er blevet indgået.
0 kommentarer
Vis kommentarer