Her er skelettynde Marine fra Matas-magasinet

ekstrabladet.dk har identificeret den ekstremt tynde model - læs mere om hende her og se flere billeder af tynde Marine

Marine er her på catwalk under Mercedes Benz Fashion Week.(Foto: All Over Press/ EDWARD LE POULIN/CORBIS)
Marine er her på catwalk under Mercedes Benz Fashion Week.(Foto: All Over Press/ EDWARD LE POULIN/CORBIS)

Danskerne fik kaffen galt i halsen, da de så billedet af den ekstremt tynde model i magasinet Skøn, der skrives af Aller Media og distribueres i Matas-butikker. Ekstrabladet.dk blev bombarderet med kritiske kommentarer fra læserne. Og hele mediestormen førte til, at magasinet Skøn blev trukket tilbage.

Se også: Læsere raser over undervægtig model i Matas-magasin

Nu har ekstrabladet.dk identificeret den tynde model som den franske kvinde Marine Deleeuw. På hendes facebook-side kan man blandt andet se, at hun normalt er model for Elite Model Look France samt for Ford Models og Why Not Models.

Se også: Brugte undervægtig model: Nu trækkes magasinet tilbage

Marine Deleeuw stammer fra byen Valenciennes, hvor hun også i dag bor. Hun har tidligere gået på gymnasiet Lycee de L'Escaut.

Ekstra Bladet har i løbet af dagen fået flere henvendelser fra læsere, der peger på, at den tynde model er Marine Deleeuwe, og det fik vi så selv siden hen verificeret.

Det ekstreme billede af den tynde Marine fra magasinet Skøn stammer angiveligt fra en catwalk for tøjfirmaet Rag and Bone. Ekstra Bladet har på en hjemmeside fundet et billede, hvor Marine har nøjagtigt det samme tøj på som på Matas-billedet.

Se Marine gå model for Rag and Bone her

Ekstrabladet.dk har uden held kontaktet Elite Model Look France i Paris for at få kontakt med Marine Deleeuwe. Herfra lød det, at den ansvarlige chef for Marine Deleeuw først kan træffes i morgen, da hun sad i et møde.Her er det billede af tynde Marine fra magasinet Skøn, der chokerede danskerne.(Foto: Skøn)
Her er det billede af tynde Marine fra magasinet Skøn, der chokerede danskerne.(Foto: Skøn)


Øverst i artiklen er der i billedfeltet tre billeder af Marine fra en catwalk fra foråret. Synes du stadigvæk, hun er for tynd på de billeder.

1 af 3 Marine ses her i en anden kreation. Og man kan tydeligt se hendes tynde arme.(Foto: All Over Press/ EDWARD LE POULIN/CORBIS)
2 af 3 Marine Deleeuwe blev på en enkelt dag et kendt ansigt i Danmark.(Foto: all over press)
3 af 3 Marine er her på catwalk under Mercedes Benz Fashion Week.(Foto: All Over Press/ EDWARD LE POULIN/CORBIS)
0 kommentarer
Vis kommentarer