Tipoldemor har 31-årig elsker

91-årige Anne er 60 år ældre end sin toyboy

31-årige Kevin kysser her sin 91-årige kæreste Marjorie.
31-årige Kevin kysser her sin 91-årige kæreste Marjorie.

Kærligheden har mange ansigter, og det har lysterne også. Den 31-årige telefonsælger Kevin Jones elsker gråt hår og rynker og løs hud, og han nyder at være sammen med sin 91 år gamle kæreste Marjorie McCool, selv om der en aldersforskel på hele 60 år mellem parret.

- Vi er alle skruet sammen på forskellige måder. Nogen holder af blondiner, andre af brunetter. Nogen elsker folk af samme køn, men jeg er tiltrukket af ældre kvinder, siger amerikaneren Kevin Jones, der allerede som 12-årig opdagede, at han havde en helt særlig fetish for ældre kvinder.

Kevin Jones og tipoldemor Marjorie mødte hinanden tilfældigt på et apotek for fem år siden, og der var straks amoriner i luften. Og de har holdt sammen lige siden.

- Jeg betragter Kevin som en søn. Men det stopper jeg med, når vi ligger under dynerne, siger tipoldemor Marjorie med flirt i stemmen.

Men udover Marjorie har Kevin yderligere fire ældre kvindelige elskere i alderen fra 60 til 80 år.

Var sammen med 50-årig som 18-årig
Han debuterede allerede med sin hang til ældre kvinder som kun 18-årig, da han var sammen med en 50-årig kvinde.

Se Kevin og Marjorie på video her

Kevins mor Ceceila Jones håbede længe, at sønnens forkærlighed for ældre kvinder blot var en fase, som han skulle igennem. Men da han begyndte at tage sine ældre kærester med hjem, fandt hun ud af, at det var alvor.

- Det tog selvfølgelig noget tid at vænne sig til det. Men jeg støtter ham fuldt ud. Han gør jo ikke noget galt og skader heller ikke nogen, siger Ceceila Jones.

Se Kevin og Marjorie på video her  

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer