Nyt vildt billede: Seksårig dreng med sixpack

Den seksårige Arat er nu også blevet en del af fodboldklubben Liverpools ungdoms-akademi, hvor han er begyndt at træne

Den seksårige dreng må siges at være ganske veltrænet. Privatfoto
Den seksårige dreng må siges at være ganske veltrænet. Privatfoto

Den kun seksårige Arat Hosseini, der bor i Liverpool i England, har tidligere præsenteret sin imponerende fysik og sin usædvanlig sixpack for en så ung dreng. Men på et relativt frisk billede fra 16. maj præsenter han nu en endnu mere vild og muskuløs sixpack.

Og den unge knægt, der oprindeligt stammer fra Iran, kan nu også prale af, at han træner fodbold på selveste Liverpools ungdoms-akademi.

Det skriver flere medier - heriblandt Liverpool Echo og Daily Mail.

Arats far, der administrerer sin søns Instagram-profil, har lagt billedet ud, hvor den muskuløse seksårige Arat præsenterer sin hidtil mest markante sixpack. Man kan også tydeligt se, at Arat har fået større armmuskler.

artiklen fortsætter under billedet

Den seksårige Arat har hele fire millioner følgere på Instagram, og fodboldlegender som Lionel Messi og Rio Ferdinand har været inde at kommentere på nogle af hans opslag.

Arat startede selv med at spille i en lokal fodboldklub i Liverpool, men her blev han opdaget af talentspejdere fra Liverpool FC Academy, der overtalte den seksårige dreng til at træne i klubbens ungdomsafdeling.

Se også: Kan du genkende verdensstjernen?

Lige før coronakarantænen trænede Arat to gange om ugen med Liverpools ungdomsakademi samt spillede en kamp om ugen. Han fik også solo-træning af nogle af klubbens gode trænere.

31. januar lagde Arats far, Mohammad, denne video ud på Instagram, hvor man virkelig kan se, hvor talentfuld den seksårige dreng er til fodbold. Han er ikke blot muskuløs, han er også guddommelig med en bold.

artiklen fortsætter under billedet

Herunder en video, hvor Arat træner og slutter af med at vise sin imponerende sixpack.

Vis dette opslag på Instagram

Hello ronaldo @cristiano Best Football

Et opslag delt af Arat Hosseini (@arat.gym) den

Se også: Anklager 'vidunderdrengs' far: Du misbruger ham

124 kommentarer
Vis kommentarer