Medie: Derfor blev Top Gear-vært suspenderet

Det engelske medie radiotimes.com erfarer, at Jeremy Clarksons suspendering skyldes, at han slog ud efter en producer

Tidligere Top Gear-vært Chris Goffey om Jeremy Clarkson. (Video: AP)

Den kontroversielle tv-vært Jeremy Clarkson er blevet suspenderet af BBC.

Tirsdag oplyste en talsmand for den britiske mediegigant, at suspenderingen skyldtes, at Top Gear-værten havde været i et skænderi med en producer. En producer, hvis identitet stadig er ukendt.

- Som følge af et skænderi med en BBC-producer er Jeremy Clarkson blevet suspenderet, mens sagen bliver undersøgt. Ingen andre er blevet suspenderet. Top Gear bliver ikke sendt på søndag. BBC har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt, lød det.

Nu påstår engelske radiotimes.com, at det er mere end et overophedet skænderi, der har ført til suspenderingen.

Top Gears Jeremy Clarkson er blevet suspenderet af BBC, efter den kontroversielle tv-vært var i et skænderi med en producer. (Foto: AP) flash - 10. mar. 2015 - kl. 18:38 TV: Populær Top Gear-vært suspenderet af BBC

Slog ud efter producer

Ifølge det engelske medie eskalerede skænderiet så meget, at den rapkæftede journalist stoppede med at bruge mundtøjet. I stedet lod han knytnæverne tale.

- Top Gear-værten er blevet suspenderet fra BBC, fordi han angiveligt slog ud efter en mandlig producer, skriver radiotimes.com.

Episoden fandt angiveligt sted i sidste uge, men først mandag blev den rapporteret til BBCs ledelse.

Radiotimes.com skriver ydermere, at det ikke blot er søndagens afsnit af Top Gear, der udgår i Storbritannien, men at de resterende to af sæsonens programmer også er skrinlagt indtil BBC har færdiggjort sin undersøgelse. 

I søndagens afsnit var det blandt andet planlagt, at den berømte ex-fodboldspiller og nu fodboldvært på BBCs fodboldudsendelser, Gary Lineker, skulle gæste programmet og deltage i det faste segment, hvor stjerner kører i en bil til rimelige penge.

Flere engelske medier har forgæves prøvet at få en kommentar fra Jeremy Clarkson.

56 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere