Hundragen til kvinder: 'Hvorfor er I så fulde af løgn?'

Megafonen er Ekstra Bladets blogger-univers, hvor vi ikke er bange for at være højtråbende og komme tæt på alle emner. Heidi Freke mener, at kvinder er al for hurtige til at brænde hinanden på bålet

Foto: Privat
Foto: Privat

I går udspillede der sig det mest fantastiske eksempel på pøbelvælde i en af de største kvindegrupper her på Facebook med ca 53.000 kvinder.

En fortvivlet kvinde valgte i et anonymt opslag at lufte sin frustration på at skulle passe sin nye kærestes tre stykke yngel, mens han var på job.
De havde så nægtet at gå i seng, de havde larmet, og hun havde ikke fået lov til at sove hele natten.
Hun kaldte børnene for egoistiske, det skarn!
For hende var det en dealbreaker, eftersom hun var forelsket i ham - og ikke i hans børn.

Pludselig var ALLE kvinder i gruppen både overempater på yngelpleje, de bedste kærester i verden og ligeledes var der ingen selvudnævte bonusmødre derude bedre end NOGEN af dem!

Bålet blev stablet, ammepatterne blev flået frem mens modermælken skød i lårfede stråler ud som benzin, der skulle antænde bålet, før de smed alt tøj og dansede en vild 'JEG ER MODERJORD'-dans omkring det opstablede skafot, der skulle tildele synderen mere helvede, end hun havde oplevet på sine følelser og brudte illusioner hele natten!

Hyænerne var klar!
'FØR HEKSEN FREM!, Skreg pøblen.

Den stakkels egoprægede pøbel som plaget af egne individuelle subjektive frustrationer og mangel på selvkontrol og autoritet i eget liv - MÅTTE lade en anden dø på bålet for deres synder!

Jeg sad midt i det inferno af selvretfærdighed og tænkte at således brænder vi så en heks anno 2020!

Intet har jo ændret sig i kvinders flokdynamikker på at nappe den der falder forkert ud fra kassen og tildele hende ansvaret for landbyens samlede frustration.

Og hold da op hvor de perfide selvudnævnte Moderjord-gudinder nød det!

'HUN VAR IKKE SIN KÆRESTE VÆRDIG'

'HAN VAR EN STAKKEL DER BARE LAGDE SIN TILLID I HENDES HÆNDER'

'GID HUN VILLE BLIVE FORLADT'

'GID HAN VILLE FINDE UD AF AT HUN SÅ HANS BØRN SÅLEDES'

Af og til sneg der en fornuftig stemme ind i stil med

'Jeg ville ikke engang turde at aflevere mine 3 bavianer hos en ny kæreste - Så ville jeg da aldrig se ham igen'.

Men så langt tænker en pøbel bare ikke!

Så mens heksen blev trukket igennem kommentarsporet i armod blev hun FaceSlapped med lange rynkede ammeattributter og overdænget med morgenurin!

Man skal lige kende sig selv
Men min pointe kommer her efter hele min alenlange bræk ud over mit tastatur:

Vi lever
Vi lærer!

Det er de livsvilkår, vi fødes til!

Hvordan fanden skal et menneske finde ud af sine egne grænser, før de står midt i lortet?

Denne kvinde opdagede, at hun IKKE var gearet til at passe en ny kærestes afkom - Afkom der forøvrigt sked hende et langt stykke og nægtede at anerkende hende som en autoritet!

Ærligt det kan fandeme trætte selv den bedste, og alle de ufattelig fantastiske mødre der sad og rasede på tastaturet er fulde af fucking løgn!
For statistisk set har de tabt besindelsen og autoriteten mere end denne stakkel af en ny kæreste, der i et øjebliks sindsforvirring forsøgte at hjælpe sin nye partner!

Men hun var en nem heks at brænde!
Det er de fleste hekse.
Det sker på arbejdspladser, i skolegården, i venindegrupper, i sportsklubber, i nattelivet og familiedynamikker.

Pøblen har brug for at brænde den heks, for i det øjeblik de kan tildele hende alt negativt. Så glemmer de, at de selv er de onde hekse, der burde lave et bål i deres indre for at udrense eget Røvhulleri!

327 kommentarer
Vis kommentarer