Stephanie Star om tv-branchen: Jeg er blevet latterliggjort og udnyttet

Megafonen er Ekstra Bladets blogger-univers, hvor vi ikke er bange for at være højtråbende og komme tæt på alle emner. Megafonens blogger Stephanie Star, foredragsholder og tidligere botox-dronning, giver dig i denne uge 'hele sandheden' om sig selv

Privatfoto
Privatfoto

Min facade røg, da jeg blev kørt ned 2015.

Er du klar til at høre hele den sande historie om mig? Indtil nu har I kun fået lidt fra overfladen, men hvis du vil med ned i kaninhullet, så hold godt fast. Læs videre, eller lad være - der er ingen tvang.

Se også: 'Spaghetti-neger! Rejs hjem hvor du kommer fra!'

Min tid i mørke smerter begyndte efter ulykken. Der var ingen vidner, og det sidste, jeg husker, er, at jeg rullede rundt midt på gaden.

Siden har jeg taget en alternativ vej for at finde ind til bredden fra den isflage, hvor jeg flød rundt. Jeg ville leve i stedet for at drukne derude i et hav af smerter.

Se også: Ja, svin mig bare til! Jeg er et ludfattigt, ulideligt nul - men det er dig der er svag

Det fik mig til at indse, at jeg længe i mit liv er blevet gjort til skamme. Jeg har været en slave af systemet, jeg er blevet latterliggjort i tv-branchen, og jeg er længe blevet udnyttet uden løn. Det har jeg nu fået sat en stopper for.

I det seneste program, jeg var med i, var der orden i sagerne. DR-dokumentaren om min forvandling. Der begyndte jeg min rejse 'væk fra skønhedsidealerne'. Det var en genial forvandling, fyldt med stærke budskaber.

Var et sølle menneske
Processen tog i alt otte måneder, og jeg ville i dag ønske, at I kunne have set mere af det. Det handler om maskernes narrespil, hvor vi i samfundet ubevidst narrer andre og os selv. Jeg var blevet et offer for skønhedsidealet. Stakkels de unge og dem, der som mig blev overbehandlet. Jeg var et sølle menneske.

Se også: Stephanie Star fortryder dildo-ups: Jeg er et kæmpe miljøsvin!

Du kender helt sikkert det, når man er inviteret til et 'suppe, steg og is'-arrangement, og ved bordet får spørgsmål som 'Hvad laver du så?' og 'Nåh, tjener du penge på det?' og 'Er du glad for det?'
Jeg har altid svaret, at jeg mest er optaget af personlig udvikling. Jeg går ikke op i 'hæder og ære'. Man ser overalt, at folk går op i penge og konkurrence. Penge er selvfølgelig gode at have, men jeg synes, der er en ubalance, og jeg vil ikke leve for at tjene mange penge. Jeg vil leve for, at jeg selv og andre har det godt.
Hver gang får jeg svaret: 'Det kommer der da ikke penge i sparebøssen af.' Sikke en ignorance.

Gennemgik et helvede på jord
Min maske røg helt af i tv-dokumentaren 'Plastikdronningen siger farvel'.

Programmet havde en del seere, og det var jeg stolt af, selvom jeg er blevet latterliggjort i nogle kredse. Skidt pyt - jeg ved, at retfærdigheden nok skal sejre.

Se også: Jeg er ludfattig: Man knalder sgu ikke for penge

Og bare rolig - der er ikke andre end mig selv, der har skabt min forvandling. Jeg var allerede gået i gang inden programmet.

Det, som ingen kunne se på skærmen, var, at jeg i forbindelse med programmerne gennemgik et helvede på jord. Men da programmet var blevet vist, og mange gav mig ros på gader og stræder, vidste jeg, at det havde været helt rigtigt at lade mit hjerte vælge for at nå mere ind til mig selv.

Glemmer aldrig smældet
Jeg arbejder stadig på at forbedre mit mørke mindreværd. Shit, der har været meget drama. Men den går ikke længere. Jeg er vågnet efter ulykken. Det smæld glemmer jeg aldrig. Politiet blev ikke tilkaldt, og jeg havde ingen telefon med mig og måtte tage på hospitalet alene.

Se også: Latterlige 'regler' i tv-program: Jeg måtte ikke gå i bad

Jeg har ikke haft nogen læremester i livet, så jeg har begået mange fejl. Den største var, at jeg i mit mindreværd blev FREAKSHOW-ulækker at se på.

Jeg måtte STOPPE showet. Da jeg gjorde det, vidste jeg, at der var en dybere mening med det. Derfor inspirerer jeg nu andre til at gøre det samme.

Se også: Før var jeg det rene freakshow i ansigtet - jeg lignede en bavians røvhul

112 kommentarer
Vis kommentarer