Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Lod trussen blive hjemme

Sæsonpremiere-festen på den amerikanske tv-serie 'American Horror Story: Asylum' var ifølge ekstrabladet.dk's modeekspert en sand stilgyser

Jenna Dewan-Tatum spiller med i serien 'American Horror Story - Asylum'. I går var hun til premierefest og havde i aftenens anledning valgt trussen fra. (Foto: AP)
Jenna Dewan-Tatum spiller med i serien 'American Horror Story - Asylum'. I går var hun til premierefest og havde i aftenens anledning valgt trussen fra. (Foto: AP)

I går aftes amerikansk tid kunne holdet bag den amerikanske tv-serie 'American Horror Story: Asylum' fejre sæsonpremiere. Og det gjorde de på sædvanlig Hollywood-manerer med rød løber og kendisgæster i flotte kjoler.

Læs også:

Se også: Dom over fodboldfruerne: Hun har den bedste stil

Hvad dresscode har været til festen vides ikke, men overtegnede vurderer, at 'et godt gys' kan have været et vejledende tøjtema.

I hvert fald var mange af de ellers almindeligvis velklædte kvindelige gæster i tøj, der mildest talt ikke klædte dem, eller som var et råb om opmærksomhed.

Trussen, der blev hjemme
Det var skuespillerinden Jenna Dewan-Tatum, der spiller med i serien, som løb med det meste af opmærksomheden.

Hun havde valgt en kjole, som så flot ud både bagfra og forfra, men som fra siden afslørede, at skønheden havde valgt trussen fra.

Læs også:

Se også: Ups! Brystvorte stjal showet

Den frække skuespillerindes tøjvalg får sikkert ikke klager fra den mandlige kritikerstab, og sammenlignet med gæsterne Chloe Sevigny, Glee-baben Naya Rivera og 'American Horror Story'-kollegaen' Franka Potente' var Dewan-Tatums afslørende kjole en af aftenens flotteste.

Alle tre havde nemlig valgt tøj, der bestemt ikke klædte deres smukke figur.

Se artikelbillederne fra stilgyseren.

1 af 4 Franka Potente spiller ligeledes med i serien. Hun havde modsat kollegaen valgt en kjole, som var kedelig og havde tilsat et bælte af den værste slags. (Foto: AP)
2 af 4 Glee-stjernen Naya Rivera er en rigtig babe, men i går fik hendes tøjvalg og frisure hende til at ligne en sexet sekretær-karikatur. Den røde tops brede skuldre fik hendes overdel til at synes voldsom og lædernedelen blev for meget. (Foto: AP)
3 af 4 Chloe Sevigny plejer at ligge øverst på listen over verdens bedst klædte. I går var dog en undtagelse, for her havde hun valgt en kjole som så både mærkelig og hjemmelavet ud. (Foto: AP)
4 af 4 Jenna Dewan-Tatum spiller med i serien 'American Horror Story - Asylum'. I går var hun til premierefest og havde i aftenens anledning valgt trussen fra. (Foto: AP)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen