Se gademode fra Roskildes tredjedag

Mød vores flotte gademodeller, og få inspiration til din egen festival- eller sommerstil

Trendy babes på festivalpladsen: 1. 26-årige Pernille er studerende og arbejder med PR. Hun var smart i solbriller fra Moss, læderjakke fra Zara, kjole fra H&M, gummistøvler fra Hunter, stoftaske fra Velour, neonfarvet armbånd fra H&M og halskæder fra et loppemarked og Marc Jacobs. 2. Natasja er 26 år og arbejder for Designer´s Remix. Hun var festivalchic i afklippede leggings, gummisko fra Marc by Marc Jacobs, t-shirt fra Acne, hættetrøje fra Cheap Monday, genbrugsvest og vintage bæltetaske. Hendes ringe er en blanding af arvestykker og ringe fra Nina Joe og Stig P. 3. 23-årige Sabine læser på CBS og var på Roskilde festival for 6. år i træk. Hun var i sin fars gamle gummistøvler, nederdel fra H&M og kjole fra Monki.  (Foto: AP)
Trendy babes på festivalpladsen: 1. 26-årige Pernille er studerende og arbejder med PR. Hun var smart i solbriller fra Moss, læderjakke fra Zara, kjole fra H&M, gummistøvler fra Hunter, stoftaske fra Velour, neonfarvet armbånd fra H&M og halskæder fra et loppemarked og Marc Jacobs. 2. Natasja er 26 år og arbejder for Designer´s Remix. Hun var festivalchic i afklippede leggings, gummisko fra Marc by Marc Jacobs, t-shirt fra Acne, hættetrøje fra Cheap Monday, genbrugsvest og vintage bæltetaske. Hendes ringe er en blanding af arvestykker og ringe fra Nina Joe og Stig P. 3. 23-årige Sabine læser på CBS og var på Roskilde festival for 6. år i træk. Hun var i sin fars gamle gummistøvler, nederdel fra H&M og kjole fra Monki. (Foto: AP)

I går dansede Roskilde festivalens gæster til tonerne af blandt andre rockkongen Bruce Springsteen.

Og der var da også lidt rock'n'roll over de fashionistaer, vi spottede på festivalpladsen i går; Læderjakker, denimveste, bæltetasker og store solbriller var ikke til at komme uden om.

Læs også:

Se også: Se gademode fra Roskilde Festivals andendag

Inde i mediebyen var der masser af festglade og farverigt klædte kvinder, som arbejder i modebranchen.

Du kan se dem alle og læse, hvad de havde på, på artikelbillederne.

Følg med!
I dag er sidste festivaldag på Roskilde festival.

Mode med Miriam skaffer mere gademode til dig, så se dagens gademodeller i morgen, og følg med på modesektionen, hvor vi tirsdag skal have kåret årets bedst klædte fra Roskilde festivalen.

1 af 2 God stil i mediebyen: 1. 29-årige Mia er fra Sverige og på Roskilde festival for første gang. Hun er assistentdesiger for det nye hippe mærke Moonspoon Saloon og var i jakke købt på et loppemarked til en amerikansk dollar, støvler med glitter fra Dr. Martens, velourleggings fra American Apparel, taske fra H&M og t-shirt, som en ven har lavet til hende. 2. Rosanna Fritz er 27 og arbejder for stylingbureauet GrenaaBuchard. Hun var med på modens tendenser i leopardprint-bukser fra Zara, trøje fra Won Hundred, skjorte fra American Apparel, sko fra Nike og genbrugstaske fra et market i London. 3. 33-årige Heidi arbejder også i modebranchen, som projektleder for de københavnske modeuger. Hun var i gamacher fra Henrik Vibskov, som hun har købt på festivalen, støvler fra Dr. Martens, jakke fra Henrik Vibskov, top fra H&M, kasket fra Zebra Katz, og 'Festival Bag' fra Stella McCartney for Adidas. (Foto: Jesper Mortensen)
2 af 2 Trendy babes på festivalpladsen: 1. 26-årige Pernille er studerende og arbejder med PR. Hun var smart i solbriller fra Moss, læderjakke fra Zara, kjole fra H&M, gummistøvler fra Hunter, stoftaske fra Velour, neonfarvet armbånd fra H&M og halskæder fra et loppemarked og Marc Jacobs. 2. Natasja er 26 år og arbejder for Designer´s Remix. Hun var festivalchic i afklippede leggings, gummisko fra Marc by Marc Jacobs, t-shirt fra Acne, hættetrøje fra Cheap Monday, genbrugsvest og vintage bæltetaske. Hendes ringe er en blanding af arvestykker og ringe fra Nina Joe og Stig P. 3. 23-årige Sabine læser på CBS og var på Roskilde festival for 6. år i træk. Hun var i sin fars gamle gummistøvler, nederdel fra H&M og kjole fra Monki. (Foto: AP)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen