Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Rygterne svirrer: Avantgarde-kollektion på vej fra H&M

H&Ms nye samarbejdspartner er muligvis blevet afsløret. Læs, hvem der er tale om

Belgiske Martin Margiela er kendt for at skabe avantgade-mode. Men nu rygtes det, at han skal designe en kollektion for H&M. (Foto: AP/Jacques Brinon)
Belgiske Martin Margiela er kendt for at skabe avantgade-mode. Men nu rygtes det, at han skal designe en kollektion for H&M. (Foto: AP/Jacques Brinon)

Tøjgiganten H&M har i noget tid antydet, at de vil gå i nye retninger.

De har allerede i år afsløret, at der er en luksuskollektion på vej. Og nu er designeren bag den årlige designkollektion muligvis blevet afsløret.

LÆS OGSÅ: H&M bekræfter rygter om nyt brand

Avantgarde-designer valgt
Ifølge britisk Vogue, har H&M slået pjalterne sammen med et noget anderledes modehus end dem, de tidligere har arbejdet sammen med: Designholdet bag det belgiske mærke Martin Margiela.

Margiela, som er kendt for avantgarde-mode har for længst fået sit gennembrud blandt eksperimenterende fashionistaer. Og nu er turen altså kommet til resten af verden, hvis rygterne da taler sandt.

- Vi kommenterer aldrig på rygter, siger H&Ms talsmand foreløbigt til Vogue.

LÆS OGSÅ: Se det bedste fra Marni for H&M

Hvis det viser sig, at der er substans i rygterne, følger Martin Margiela i fodsporerne på Versace, Marni, Lanvin, Karl Lagerfeld og Stella McCartney.

1 af 2 
2 af 2 Belgiske Martin Margiela er kendt for at skabe avantgade-mode. Men nu rygtes det, at han skal designe en kollektion for H&M. (Foto: AP/Jacques Brinon)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen