Se gademode fra Distortions tredje dag

Trods dårligt vejr var der Distortion-fashionistaer i Vesterbros gader. Se billederne

1. 27-årige Maria er modeblogger og tidligere model. Hendes taske er fra Michael Kors, denimjakken er købt i New York, skoene fra Buffalo og huen fra Carhartt. 2. 22-årige Sofie er studerende og stor Distortion-fan. Faktisk var hun med for 5. år i træk. Solbrillerne, som minder os om Mary-Kate Olsens, er fra H&M og var kommet på for at skjule Sofies trætte øjne,  efter en våd Distortion-fest på Nørrebro. 3. 22-årige Søren er lærerstuderende og har sin mors aflagte trøje og tøj fra forskellige mærker på. Det vigtigste for ham er at have det behageligt i sit tøj. (Foto: Jesper Mortensen)
1. 27-årige Maria er modeblogger og tidligere model. Hendes taske er fra Michael Kors, denimjakken er købt i New York, skoene fra Buffalo og huen fra Carhartt. 2. 22-årige Sofie er studerende og stor Distortion-fan. Faktisk var hun med for 5. år i træk. Solbrillerne, som minder os om Mary-Kate Olsens, er fra H&M og var kommet på for at skjule Sofies trætte øjne, efter en våd Distortion-fest på Nørrebro. 3. 22-årige Søren er lærerstuderende og har sin mors aflagte trøje og tøj fra forskellige mærker på. Det vigtigste for ham er at have det behageligt i sit tøj. (Foto: Jesper Mortensen)

Distortion ramte Vesterbro kl 16 i går.

Det gjorde regnbygerne desværre også. Derfor var de ellers festklare Distortion-deltagere klædt i varme jakker, regnslag og store halstørklæder.

LÆS OGSÅ: Se gademode fra Distortions anden dag

Trendy men praktisk mode
Det blev en særdeles våd Distortion - i mere end én forstand. Folk lod sig nemlig ikke slå ud af det dårlige vejr. De drak i stedet flere øl og dansede bare videre.

Mode med Miriam fik mast sig ind gennem musikentusiaster og fredagsglade dansemus. Og midt i menneskemylderet, kunne vi ikke undgå at spotte vores seje streetmodeller, som alle havde fundet en moderigtig løsning på vejrproblemet.

LÆS OGSÅ: Distortion: Her er årets trend

Følg med i morgen
Distortions gadefester er slut for i år. Men ivrige fans kan få stillet både musiklysten og tørsten til 'Final Party' i aften. Det kan du læse mere om HER.

I morgen kåres den bedst klædte af vores gademodeller, og du bestemmer! Så klik dig ind på Mode med Miriam, se de nominerede og støt din favorit med en stemme.

Se og læs mere om vores trendy udvalgte på artikelbillederne.

1 af 4 1. Arians seje tatovering. Ordene 'Iron' og 'Wine' er samlet en hyldest til bandet Iron & Wine. (Foto: Jesper Mortensen)
2 af 4 Drivvåde Distortion-deltagere havde taget regnslag med til fest. (Foto: Jesper Mortensen)
3 af 4 1. 25-årige Arian holdt festpause fra lærerstudiet og var i både budgettøj og genbrug. Hans lækre trøje med indbygget tørklæde er fra Weekday. 2. 18-årige Martine, som er frisørelev, var rejst fra hjembyen Jallerup til København for at deltage i Distortion for første gang. I den anledning havde hun sat håret i en fin frisure, som hun hævdede kun tog fem minutter at sætte. 3. Vi spottede hele to piger ved navn Martine. 23-årige Martine Jacobsen havde satset på 'sindssygt mange lag', for at sikre sig mod det ustadige vejr. Den kønne studine var i highstreet-tøj, vintage trøje og havde en lækker Balenciaga taske over skulderen. (Foto: Jesper Mortensen)
4 af 4 1. 27-årige Maria er modeblogger og tidligere model. Hendes taske er fra Michael Kors, denimjakken er købt i New York, skoene fra Buffalo og huen fra Carhartt. 2. 22-årige Sofie er studerende og stor Distortion-fan. Faktisk var hun med for 5. år i træk. Solbrillerne, som minder os om Mary-Kate Olsens, er fra H&M og var kommet på for at skjule Sofies trætte øjne, efter en våd Distortion-fest på Nørrebro. 3. 22-årige Søren er lærerstuderende og har sin mors aflagte trøje og tøj fra forskellige mærker på. Det vigtigste for ham er at have det behageligt i sit tøj. (Foto: Jesper Mortensen)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen