Mere om Miriam

Findes der noget vigtigere end tøj, sko og accessories? Ikke i mit univers!

Miriam Meyer tager en pause fra shoppingen. (Foto: Jan Unger)
Miriam Meyer tager en pause fra shoppingen. (Foto: Jan Unger)

Velkommen til Ekstra Bladets modesite, et univers fyldt med mode- og skønhedsartikler, billeder fra gaden, råd og tips til shopping, trends m.m. Mit navn er Miriam, og vil som fast mode-ekspert informere og inspirere jer.

Min kærlighed til mode startede med tyl, pailletter og en insisteren på kun at gå i lyserødt og lilla - og blev til en livslang passion. Som otte-årig startede jeg til ballet, alene på grund af chancen for at komme i tylsskørter, kostumer og balletsko.

Som 11-årig begræd jeg, at jeg fik hovedrollen i skolens teaterforestilling, fordi statisternes kjoler var meget flottere. Og brugte i øvrigt en stor del af skoletiden på at gå på opdagelse i skolens store kostumeafdeling med kjoler, jakker og sko fra de seneste fem årtier.

I dag er drømmen om tylskørtet erstattet af en dyb sukken efter bl.a. Hervé Léger-kjoler og Alaïa-stilletter. Men legen er stadig central i mit forhold til moden, og er kun blevet sjovere med alderen.

For nu behøver jeg ikke længere at klæde mig ud i fine 50'er kjoler fra skolens kostumeafdeling - nu kan jeg tage dem på hver dag og føle sig som de sofistikerede kvinder, jeg beundrede så glødende, da jeg som barn fik mit første modeblad i hånden.

Jeg er født 1988, er halv mexicaner og vokset op i Belgien og København. Desuden har jeg studeret kunsthistorie og kulturvidenskab, har en skovkat ved navn Leo og bor i dag på Vesterbro.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen