Sexede solbrune modeller i næste års bademode

Se bademoden fra Colombias modeuge med masser af skønne naturlige modeller, der er knap så afpillede som modellerne i Europa

En smuk model viser Colombias svar på bademoden 2013 frem på catwalken i Medillín i forbindelse med modeugen i Colombia. (Foto: AP /Luis Benavides)
En smuk model viser Colombias svar på bademoden 2013 frem på catwalken i Medillín i forbindelse med modeugen i Colombia. (Foto: AP /Luis Benavides)

Det var et dejligt syn, der mødte modepressen i Colombia i går.

Dejlige modeller viste nemlig næste sommers bademode frem, og de var knap så afpillede som modellerne i Europa kan være.

Læs også:

Rejsetips - 28. jun. 2012 - kl. 10:22 TV: Se de kendte kvinders bikini-fejl

Kurver, print og farver
Der er lige nu modeuge i Medellín, Colombia, og hvis man skal tro de colombianske designere, bliver bademoden næste sommer fyldt med feminint print.

Læs også:

Bademode anno 2013. (Foto: AP/Lynne Sladky). Event & Kultur - 23. jul. 2012 - kl. 09:46 Vil du være trekantet solbrændt - se her

Mærket bag den badetøjs-kollektion, du ser i galleriet øverst i artiklen, hedder Babalu, og Babalu skabte sommerstemning med masser af friske farver og solbrun hud. Modellerne havde langt løst hår og havde fået blomsterkrans i håret og sommerfugl om håndleddet.

I sidste uge var der modeuge i Miami, Florida, i USA, og her var farverige print ligeledes en af de helt store tendenser. Til gengæld var der færre former at spore på de ret så tynde modeller.

Se billeder fra Babalus bademode-show og billeder fra Mercedes Benz Fashion Week Swimwear i artikelgalleriet.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen