Dom over fodboldfruerne: Hun har den bedste stil

Hvem er Danmarks svar på Victoria Beckham? Læs, hvad Miriam mener om de danske fodboldfruers stil

Nicklas Bendtner med kæresten Julie Zangenberg. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner med kæresten Julie Zangenberg. (Foto: Lars Poulsen)

I England får de såkaldte 'WAGs' (wifes and girlfriends of footballers) efterhånden næsten lige så meget medieomtale som den respektive fodboldspiller, de er kærester med.

Og det er ikke så mærkeligt. Derovre har fodboldpigerne nemlig en helt særlig stil. En stil, som får både ros og hug i de britiske medier.

Nu har Mode med Miriam sat sig for at vurdere et udvalg af de danske fodboldfruers stil.

Læs også: Se også: Sådan scorede EM-drengene deres kærester Sådan scorede EM-drengene deres kærester

Modeekspertens vurdering
Nina, kærester med Jakob Poulsen: Nina er tydeligvis med på moden. Hendes taske, hvis karakteriske skulderhank man aner, er fra Alexander Wang, og jakken er lige i tidens ånd, hvor både oversize blazere og hvide jakker er et must til garderoben. Hendes stil er monokrom. Hun skejer ikke ud med farver og vilde snit, men holder sig til snit, der klæder hende, og håret er skødesløst bundet i en hestehale. I mine øjne har Nina en meget københavnsk stil: naturlig, uden for meget make-up og vilde farver, og en tydelig forkærlighed for sort.

Christina, kærester med Niki Zimling: Christina ser ud til at gå op i sit udseende. Hendes lyse krøller kan ikke være nemme at tæmme - har engang selv prøvet at skulle styre en uheldig permanent, og fik da øjeblikkelig respekt for alle med krøllet hår - men de ser enormt glansfulde og velplejede ud. Ligesom hendes makeup, vidner de om, at hun er en pige med skønhedsritualer. Og med et velplejet ydre, behøver man heller ikke gøre en lige så stor indsats, når det gælder tøj og sko. Den turkise kjole giver dog Chistinas look et pift, og sørger for, at et ellers lidt konservativt look ikke bliver kedeligt.

Kelly, kærester med Michael Krohn-Dehlis: Kelly ligner en modeglad partypige. Hun har valgt en kort, men festlig kjole og matchet sine sorte sko med en fin sort clutchtaske. Desværre gør kjolens folder ikke noget godt for Kellys ellers flotte figur. Jeg er aldrig fan af kjoler, som er stram om barmen, men løs om maven. Man bliver æbleformet, og det er synd, for med så flotte stænger, kan Kelly sagtens vise sin figur frem i korte kjoler.

Christine, kærester med William Kvist: Jeg er ret stor fan af Christines stil. Den er feminin, men samtidig skandinavisk enkel. Hun har valgt en sikker sort sag i 60'er snit med højhalset krave og anstændig længde. Håret er rigtigt nok sat op med høj knold, hvilket giver Christine en flot lang hals. Peeptoe-stilletterne er super trendy, og hendes tilbehør er ungdommeligt og i friske farver.

Stine, kærester med Kasper Schmeichel: Stines røde sommerkjole er afslappet og feminin. Farven klæder hende, og med kig til barmen, er den sexet på en underspillet måde. Desværre synes jeg ikke, de ellers elegante og flotte stilletter med ankelrem passer til kjolen. De ville have passet bedre til en aftenkjole, mens et par sommersandaler med kilehæl eller en farverig stillet havde passet bedre til sommerkjolen og det løse hår.

Julie Zangenberg, kærester med Nicklas Bendtner (Se artikelbillede 2): Julie og Nicklas er på kort tid blevet Danmarks svar på Victoria og David Beckham. Det vil sige, Julies stil minder om Victorias post-spiseforstyrrelse og alt for stramme toppe. Stilen er superfeminin og sexet. Julie satser på lækre sko fra Christian Louboutin og tøj fra både udenlandske og danske designere. Om hun tager til fest i Alaïa kjole eller besøger Parken i korte shorts og oversize top, er hun altid stilig med lækkert hår, trutmund og en lækker designertaske.

Danmarks bedst klædte fodboldfrue
Der er flere værdige kandidater, men ud fra en samlet stilvurdering, har Danmark en klar stilvinder. En af fodboldfrøkenerne har nemlig både styr på hår, makeup, sko og tøjmode. Og den frøken er skuespillerinden og Nicklas Bendters babe, Julie Zangenberg. Den danske filmstjerne kender sine proportioner og er ikke bange for at vise sine misundelsesværdigt flotte ben frem. Derfor får hun toppoint herfra!

1 af 2 De danske foldboldhelte med deres respektive fruer: 1. Jakob Poulsen med kæresten Nina. 2. Niki Zimling med kæresten Christina. 3. Michael Krohn-Dehlis med kæresten Kelly. 4. William Kvist med kæresten Christine. 5. Kasper Schmeichel med kæresten Stine. (Foto: Thomas Sjørup / Scanpix / All Over / Lars H. Laursen)
2 af 2 Nicklas Bendtner med kæresten Julie Zangenberg. (Foto: Lars Poulsen)
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen