Ramt af 'Vild med dans'-kiks: Det var jo ikke vores skyld

Daniel Svensson og Karina Frimodt mødte modgang i Vild med dans-premieren

- Hvis det nu havde været vores egen fejl, så havde det nok været nemmere, men det var jo ikke vores skyld, sagde Karina Frimodt. Foto: Mogens Flindt
- Hvis det nu havde været vores egen fejl, så havde det nok været nemmere, men det var jo ikke vores skyld, sagde Karina Frimodt. Foto: Mogens Flindt

Se også: Offer for TV2's nye tiltag: Jeg har det ad helvede til

Det var langt fra en drømmestart på "Vild med dans" for håndboldspiller Daniel Svensson og den professionelle danser Karina Frimodt.

Der opstod nemlig forvirring i de første sekunder af dansen, da orkestrets sangerinde ikke begyndte at synge på det rigtige tidspunkt.

- Musikken starter, og Stine (Hjelm, red.) skal i gang med at synge med det samme, men det gør hun ikke. Der sker noget deroppe. Men alle vores trin er lagt til sangen, så når hun synger det ene og det andet, ved vi, at vi skal lave det og det trin. Og det går bare så hurtigt i quickstep, så det er svært at komme tilbage, lød det umiddelbart efter fredagens show fra Karina Frimodt.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Der var dog ingen sure miner over det uheldige kiks med musikken fra parrets side.

- Det er seernes stemmer, der redder os. Vi er så glade for, vi har dem med os, for det havde været så ærgerligt at ryge ud på grund af nogle tekniske ting, sagde Karina Frimodt og tilføjede:

- Hvis det nu havde været vores egen fejl, så havde det nok været nemmere, men det var jo ikke vores skyld.

Se også: Derfor brød Iben Hjejle sammen

Derfor var danseparret også frustreret, efter at det havde danset quickstep.

- Der var lige nogle frustrationer, der skulle ud. Men det var ikke værre, end at vi ved, at det er underholdning og live, forklarede Daniel Svensson.

Efter showet var der også tid til at uddele klem til orkestrets sangerinde.

- Stine laver aldrig fejl. Hun er perfektionistisk, så det er så synd. Og det er menneskeligt. Vi har talt med hende og givet hende et kram, sagde Karina Frimodt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen