Rapstjerne afslører detaljer om brylluppet

Det bliver helt klassisk, når Iggy Azalea gifter sig med basketballspilleren Nick Young

Iggy Azalea vil blandt andet have en strygekvartet til sit kommende bryllup med Nick Young. (Video: Splash)

Det var kærlighed ved første blik, da Iggy Azalea og Nick Young mødte hinanden gennem fælles venner for omkring to år siden.

På sin 30-års fødselsdag friede Lakers-basketballspilleren til den 25-årige hårdtslående rapper, og derfor er det forelskede par i øjeblikket ved at planlægge drømmebrylluppet, der skal afholdes i Los Angeles.

Se også: Rapper skyder på Britney efter flop

- Jeg har ikke fået lavet kjolen endnu, men jeg har styr på fotografen, stedet og datoen, afslører australskfødte Azalea i programmet 'Australien Today Show' og fortæller, at musik i ordets bogstaveligste forstand kommer til at spille en stor rolle.

- Min stedmor spiller cello, og jeg synes, det er så smukt et instrument, så der skal helt sikkert være en strygekvartet til at spille under brylluppet, tilføjer den speedrappende rimsmed.

Se også: Iskold rapper indrømmer silikonebryster

Azalea har tidligere været kæreste med rapperen ASAP Rocky, som hun var så forelsket i, at hun fik tatoveret hans kunstnernavn på fingeren, men parret brød med hinanden i 2012, hvorefter hun året efter faldt pladask for Young.

- Jeg havde på fornemmelsen, at han ville fri, for han blev ved med at spørge, om jeg ville sige ja, hvis han rent hypotetisk spurgte. 'Vil du?, vil du?, vil du?', spurgte han. Jeg tror, han spurgte for at være sikker på, at jeg sagde ja, siger Azalea og røber, at hendes gode veninde, sangerinden Demi Lovato, kommer til at få en vigtig rolle til brylluppet.

Se også: Mø i nyt internationalt supersamarbejde

Grammy-nominerede Azalea, hvis borgerlige navn er Amethyst Amelia Kelly, slog igennem med albummet 'The New Classic' i 2014 og har lavet hittet 'Beg for it' med den danske supersangerinde Mø.

Da Young faldt på knæ for sin Azalea, blev det romantiske frieri optaget. Se videoen her:

4 kommentarer
Vis kommentarer