Ricardos søn om EM-film: Han ville have elsket det

Filmen 'Sommeren '92', der handler om det danske landsholds EM-sejr, bringer mange følelser op hos Tommy Møller-Nielsen, der er søn af den nu afdøde træner fra dengang, Richard Møller-Nielsen

- Min far ville have været utrolig stolt af den film.

Sådan lød ordene fra Tommy Møller-Nielsen, da han lørdag aften mødte op til gallapremiere på filmen 'Sommeren 92'. En film, der handler om Danmarks sejr ved EM i 1992, og ikke mindst om den daværende træner, Richard Møller-Nielsen.

Danske kendte - 22. aug. 2015 - kl. 23:49 Se stjernerne til gallapremiere på 'Sommeren '92'

Derfor var Tommy Møller-Nielsen, der er søn af Ricardo, som Richard Møller-Nielsen også blev kaldt, mødt op, for at mindes hans nu afdøde far, og for at vise sin støtte til filmen.

Han havde selv i forvejen set filmen, og han havde kun rosende ord tilovers til både instruktøren og ikke mindst Ulrich Thomsen, som spiller Richard Møller-Nielsen i filmen.

- Han gjorde det så godt, at jeg nogle gange helt glemte, at det var Ulrich, og ikke min far, der var med i filmen, sagde Tommy Møller-Nielsen.

Se også: Ulrich Thomsen: Desværre nåede Ricardo at dø

Og den ros blev taget meget godt imod hos Ulrich Thomsen, der samtidig fortalte, at det altid er en stor udfordring at spille folk, der har levet i virkeligheden:

Hør, hvad Tommy Møller-Nielsen sagde, i klippet over artiklen!

Se også: Ulrich Thomsen glemmer aldrig '92: Lejligheden oversvømmet  

12 kommentarer
Vis kommentarer