Sportsmand skal svinge hofterne i Vild med dans

Kajakroeren René Holten Poulsen skal deltage i tv-konkurrencen "Vild med dans", skriver TV2.

Han har vundet flere medaljer ved store mesterskaber, og nu skal kajakroeren René Holten Poulsen træne hårdt for at sejre i en ny disciplin.

Den 28-årige sportsmand skal nemlig svinge hofterne på dansegulvet i "Vild med dans", når det populære tv-program ruller over skærmen til efteråret.

Se også: Dansk kajakstjerne høster flere medaljer ved EM

Det skriver TV2, efter at der tidligere har været flere forlydender om, at OL-deltageren var en af årets nydansere.

- Jeg har lavet det samme de seneste seks år. Jeg har trænet og trænet, så jeg tænkte, det var en god mulighed for at lave noget andet. Få noget mentalt luft - ikke fordi jeg er træt af kajak, men fordi det også er godt at prøve noget nyt af, siger René Holten Poulsen til TV2.

René Holten Poulsen får selskab af blandt andre skuespillerinden Iben Hjejle, rapperen Jokeren, håndboldspilleren Daniel Svensson og svømmestjernen Mie Ø. Nielsen, der er blandt de celebre kendisser, som danskerne også kan opleve i programmet.

Se også: Han gør det igen: Nyt EM-metal til René Holten

I juni annoncerede TV2, at der i år vil være store ændringer i programmet. Hvilke ændringer, der er tale om, er dog ikke afsløret endnu.

Traditionelt er der 12 kendisser i programmet, der sammen med hver deres professionelle danser dyster om førstepræmien i konkurrencen, som danskerne kan følge med i live hver fredag hen over efteråret.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen