Top Gear-medvært: Lamt at fortsætte uden Clarkson

James May, der er medvært på Top Gear, har ikke tænkt sig at fortsætte med at lave programmet uden suspenderede Jeremy Clarkson

James May (til venstre) mener ikke det giver mening at fortsætte, når kun to fra den populære trio er tilbage. (Foto: AP)
James May (til venstre) mener ikke det giver mening at fortsætte, når kun to fra den populære trio er tilbage. (Foto: AP)

- Det ville være en tåbelig idé. Det er lamt.

Sådan siger den mest langhårede af de tre populære Top Gear-værter, James May, til The Guardian.

James May forholder sig til ideen om, at erstatte Jeremy Clarkson, som er blevet suspenderet fra BBC efter et voldeligt overfald på en producer, med en ny vært.

Jeremy Clarkson var ifølge ham selv under et stort pres i dagene op til sit udbrud, der kostede ham jobbet som vært på Top Gear. Foto: AP Samfund - 19. apr. 2015 - kl. 18:45 Top Gear-vært: Derfor gik jeg amok

'Så dumme er BBC ikke'

Så havde man troet, at det populære bilprogram ville fortsætte med to tredjedele af den populære værtstrio, så kan man godt tro om igen, for James May har ikke tænkt sig at fortsætte programmet uden Clarkson

- Richard Hammond og jeg med en Jeremy-erstatning kommer ikke til at ske. Dette ville bare ikke fungere. Det er nødt til at være os tre. Du kan ikke bare smide en Jeremy-erstatning ind og forvente, at det fortsætter som før. Jeg tror ikke, de (BBC, red.) er dumme nok til at prøve den løsning, siger James May til den engelske avis og fortsætter:

- Jeg tror ikke, man kan fortsætte med to mennesker og sætte en 'ny Jeremy' ind, for den person vil ikke være en 'ny Jeremy'. Det ville være kortsigtet, og jeg tror ikke, det vil virke. Det er praktisk talt umuligt, vurderer BBC-værten.

Jeremy Clarkson har været udsat for massiv medieomtale, efter han blev fyret fra tv-programmet 'Top Gear'. Intl. kendte - 18. apr. 2015 - kl. 20:42 Clarkson taler for første gang om Top Gear-skandale

Udelukker ikke comeback

James May har hele tiden støttet sin gode ven og kollega, siden det i starten af marts kom frem, at han havde været i klammeri med en mandlig producer på programmet.

Selv om det ikke ser ud til, at Top Gear-programmet vil fortsætte med den samme besætning, så vil James May dog ikke afvise, at trioen på et senere tidspunkt kan være tilbage som værter på historiens mest populære bilprogram.

Intl. kendte - 12. mar. 2015 - kl. 11:28 Kollega om TopGear-vært: Han er et pikhoved

- Det betyder ikke, at jeg ikke vil returnere. Det kommer vi måske alle til i fremtiden. Det kan bare være, vi tager en pause. Jeg ved det ikke.

- BBC har ikke lukket døren helt i for Jeremys tilbagekomst. De har ikke ikke fyret ham, men blot undladt at forny hans kontrakt. Det er en lille men vigtig forskel, siger May.

Rygterne går på at den amerikanske streaminggigant Netflix har haft følere ude til Jeremy Clarkson, og det har fået flere til at spekulere i, at han måske vil blive genforenet med James May og Richard Hammond i en anden udgave af det populære bilprogram.

James May har forsvaret Clarkson fra første færd - også selvom han i dette klip kalder Clarkson for et 'pikhoved'

Her kan du se Clarkson cykle væk fra pressen efter sin fyring

Intl. kendte - 14. apr. 2015 - kl. 06:21 TV: Kryptisk Clarkson: Antyder nyt job

17 kommentarer
Vis kommentarer