Tv-kendis om nyt program: - Det mest grænseoverskridende nogensinde

Der er ingen tvivl om, at Julia Sofia for alvor bliver sat på prøve under Kanal 5-programmet 'Over Atlanten'

Søndag aften er der premiere på en ny sæson af Kanal 5-programmet 'Over Atlanten', hvor en række kendte danskere skal forsøge at tilbagelægge de omkring 6000 kilometers sejlads fra Lanzarote til Saint Martin i Caribien.

Ombord er tv-og radiovært Anders Lund Madsen, musiker Wafande, diamantdroning Katerina Pitzner, kok Jesper Vollmer, kunster Kristian von Hornsleth og YouTuber og tidligere 'Vild med dans'-kending Julia Sofia.

Nu afslører Katerina Pitzner, om hun er blevet kærester med Wafande. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte - 21. mar. 2020 - kl. 13:25 Nu kommenterer de massive kæresterygter

Der er ingen tvivl om, at de seks kendte danskere for alvor kommer til at blive udfordret, og allerede i første afsnit afslører Julia Sofia sin helt store fobi.

– Jeg er virkelig ikke særlig glad for mørke, og jeg tænker, at det bliver 50 procent af turen, lyder det fra Julia Sofia i premiereafsnittet.

– Det bliver udfordrende de første dage, fordi vi starter ud på det værst tænkelige tidspunkt, hvor der ingen månelys er om natten. Det vil sige, hvis det er overskyet, er det så mørkt, som det overhovedet kan blive, forklarer Jesper Bank til de seks modige deltagere, da de påbegynder turens 21-dages sejlads.

– Nej, nej, nej. Det er uden tvivl toppen af poppen det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har kastet mig ud i, udbryder en nervøs Julia Sofia.

Hør Julia Sofia fortælle om sin værste frygt i klippet øverst i artiklen, mens du kan se 'Over Atlanten' søndag klokken 21.00 på Kanal 5 og Dplay.

Jesper Vollmer led af voldsom søsyge og havde det dårligt ti ud af 18 dage. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte - 15. mar. 2020 - kl. 09:43 Kendiskok ti dage i 'helvede'

63 kommentarer
Vis kommentarer