TV: Stjernerne hyldede em-heltene fra '92

I aften er der gallapremiere på den populære film 'Sommeren 92', og du kan se med live fra den røde løber, hvor de største danske stjerner kommer for at mindes triumfen fra dengang

Hør, hvad fire af skuespillerne fra filmen forventede af aftenen. (Foto: Peter Thorsøe)

Den har været længe ventet, og nu får en af årets mest omtalte danske film endelig premiere. 'Sommeren 92' kan for første gang ses på torsdag, men allerede i aften er der forpremiere for flere af de involverede stjerner.

Glade danske spillere står med pokalen efter 2-0 sejren over Tyskland til EM i Sverige i 1992. (Foto: Kim Agersten) Tæt på EM-heltene fra 92: Her er de i dag

Her vil både medvirkende skuespillere og flere af em-heltene fra dengang møde op til gallapremiere, hvor også navne som Flemming Toft, Mads Mikkelsen og Pilou Asbæk har meldt sin ankomst.

Ekstra Bladet TV sender live fra den røde løber, hvor gæsterne kan mindes dengang hele Danmark festede med fodboldlandsholdet.

Se også: Sommeren 92: Holdet over dem alle

'Sommeren 92' handler nemlig om fodboldlandsholdets store triumf, da de vandt europamesterskaberne i fodbold. Ulrik Thomsen spiller hovedrollen som Danmarks landstræner, Richard Møller Nielsen, og flere store stjerne som Cyron Melville og Mikkel Følsgaard optræder også i filmen.

Se med live over artiklen!

Se også: De skal spille heltene fra EM i '92

1 af 2 
2 af 2 
11 kommentarer
Vis kommentarer