All In: Onani og Tornerose-kys i 'Paradise Hotel'

Hvordan føles det at blive kysset af en komplet fremmed - endda uden at kunne se personen? Det får du svar på i denne aftens udgave af 'Paradise All In' herunder

Allerede fra 'Paradise Hotels' første uge er der godt gang i deltagernes drifter (Foto: Jonas Olufson)
Allerede fra 'Paradise Hotels' første uge er der godt gang i deltagernes drifter (Foto: Jonas Olufson)

Den nyeste sæson af 'Paradise Hotel' er ikke mere end et par dage gammel, men der er allerede godt gang i både intriger, snav og onani.

Aftenens afsnit bød på nervøsitet hos mange af gæsterne, da den nyeste deltager, Maria, ankom til hotellet. Et Tornerose-kys splittede et af parrene ad, og det endte med et farvel til Tilla.

Hør Maria fortælle om sine Tornerose-kys ved sin ankomst til 'Paradise' og om Tillas exit i afsnittet af 'Paradise Hotel All In' i klippet øverst i artiklen.

Med bind for øjnene
Som en ægte eventyrprinsesse bliver Maria i onsdagens afsnit placeret liggende med bind for øjnene, mens tre af hotellets drenge giver hende et inderligt kys, for at vække hende til live.

Paradise Hotel - 9. mar. 2016 - kl. 14:15 På udebane? Se paradisoerne på gymnasium

Maria sendte med sin kåring af hotellets bedste kysser samtidigt Mathias' partner Tilla ud i kulden. Se Tilla fortælle om at blive splittet fra sin partner i afsnittet øverst i artiklen.

Se også: Fælles-onani på 'Paradise Hotel'
 

Ved snigpremieren på den nye sæson ankom Tilla med Cain, mens Mathias ankom med Julie.

Caroline og Julie kan godt klare tingene selv. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel - 9. mar. 2016 - kl. 16:01 18-årige Caroline: Derfor onanerede jeg på tv

 Tre feststemte deltagere gæstede Ekstra Bladet til en god gammeldags Mokai-dyst og en snak om den nye sæson.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!