Caroline fra Paradise: Jeg har aldrig hørt om rødstrømperne

Kvindernes Internationale Kampdag: Det kan være svært for 18-årige Paradise-babe Caroline at huske lige præcis hvem, der kæmpede for kvinders rettigheder i starten af 60'erne. Se klippet, hvor vi tester Carolines viden

Se hvordan Ekstra Bladet i klippet tester Carolines viden om kvindekampens historie

Var strømperne brune eller røde? Og var Junibevægelsen ikke også en en kvindebevægelse?

Det kan godt være svært at have styr på fakta om Kvindernes Internationale Kampdag - i hvert fald hvis navnet er Caroline, og man er deltager på dette åres Paradise Hotel. Se klippet øverst i artiklen, hvor Ekstra Bladet tester Carolines viden om kvindekampen gennem tiden.

Paradise Hotel - 7. mar. 2016 - kl. 19:10 Paradise-Caroline: Jeg har jo bare selvironi

101 års stemmeret
Noget kunne tyde på, at Caroline ikke var blandt de kvinder, der sidste år markerede hundrede-året for kvinders stemmeret i Danmark. Og spørger man, hvad datoen 8. marts betyder for hende, er svaret helt klart.

- Faktisk er jeg ikke sikker på, at jeg ville tænke over dagen overhovedet, hvis ikke jeg fik det at vide, fortæller hun til Ekstra Bladet og afslører samtidigt, at hun ikke betragter sig selv som feminist.

Frederikssund-pigen Caroline har lidt svært ved at huske de faste vendinger og engelsk-undervisningen. (Foto: TV3) Paradise Hotel - 7. mar. 2016 - kl. 09:49 Paradise-Caroline: Ikke den klogeste pige i skabet

Mænd kan jo også være skanky
Caroline har dog alligevel en personlig holdning til feminismen og kvindekampen i dag. Eksempelvis finder hun det uretfærdigt, at hun bliver kaldt 'skanky' hvis hun eksempelvis er sammen med tre fyre på to dage, men at en fyr ikke kan kaldes tilsvarende skanky, hvis han er sammen med det samme antal piger.

 

Går mænd altid over stregen, når de fester med Caroline i byen? Her fortæller Caroline om sit forhold til Kvindernes Internationale Kampdag og feminismen.

41 kommentarer
Vis kommentarer