Fra mobbeoffer til kendisblogger: Så meget tjener Fie Laursen

I en alder af bare 18 år kan Fie Laursen leve af sin blog - og mere til. Hør her hvor meget hun tjener

Det er nok de færreste piger på 18 år, som har råd til at kaste 750 kroner efter en taxatur for at komme ind til byen. For blogger og Paradise Hotel-deltager Fie Laursen er det hverdag - hun mangler nemlig ikke noget, fortæller hun.

- Jeg forsøger at lægge penge til siden hele tiden, og ellers bruger jeg mange af mine penge på rejser og hotelophold, fortæller Fie Laursen.

Hendes blog er en kæmpe succes med mere end 1 million sidevisninger om måneden. På grund af sit store publikum får Fie massevis af sponsorater på tøj, oplevelser og make-up, som hun skriver om på bloggen.

Paradise Hotel - 4. mar. 2015 - kl. 20:58 TV: Se Fie Laursen få lavet store læber

Vil ikke ende som Amalie
Fie Laursen bor stadig hjemme og har på nuværende tidspunkt ikke nogen planer om at flytte hjemmefra.

Det betyder også, at det er Fies mor, som står for hendes økonomi. Fie ønsker nemlig ikke at ende som realitystjernen Amalie Szigethy, forklarer hun.

- Ikke for at lyde dømmende, men siden jeg har set Amalie (i Luksusfælden, red.), så har jeg bare haft en angst for, at jeg skulle ende i samme situation som hende. Så derfor har min mor stået for alt mit regnskab, fortæller hun.

Hun har en drøm om, at hun også i fremtiden kan leve af sin blog. Hun vil gerne have sin egen TV-serie og rejse verdenen rundt som sanger.

Fie Laursen om sin mor og sine drømme.

Derfor er hun kendt
Fie Laursen kom for første gang på skærmen i et TV-indslag i Aftenshowet 2012, hvor hun fortalte om det at være et offer for grov mobning på internettet.

Paradise Hotel - 27. feb. 2015 - kl. 18:09 TV: Sådan holdt Paradise-Fie deltagelsen hemmelig

Fie åbnede efterfølgende bloggen Fielaursen.dk, hvor hun dagligt deler billeder fra sit liv. Fie er i dag en af Danmarks største bloggere.

I 2014 rejste Fie til Los Angeles, hvor hun blandt andet fik indspillet en single, og i Februar 2015 afslørede hun, at hun er med i dette års Paradise Hotel 2015.

31 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere