Masse-onani og oralsex på Paradise: Det er kvalmende

Tager sexscenerne og udskejelserne overhånd i årets sæson af 'Paradise Hotel', og hvilken indflydelse har det på særdeles unge seere og deltagere? Se med i debatten herunder

Går Paradise Hotel for langt i år? Se dagens debat mellem Michaela Krisager og Paradise-deltagere Frederik og Patrick

Årets sæson af 'Paradise Hotel' slår rekorder i vilde aktiviteter på og under lagenerne.

Senest kunne Patrick og Frederik opfylde deres ønske om at kysse på Christina Marias mis samtidigt. Deres lille fælles leg med deres kvindelige sengekammerat har de siden døbt: 'To tunger - en mis'. Og det har været den foreløbige kulmination på frække scener i årets 'Paradise Hotel'.

At årets bud på realitykonceptet er ekstra saftigt og grænseløst, bliver bakket op af cand. mag. i visuel kultur, Michaela Krigsager, som har skrevet speciale om netop 'Paradise Hotel'.

- Der er langt fra det, vi så ved programmets oprindelse, og så det vi ser nu, fortæller hun.

Fællesonani og poolsex
Anne Katrine og Kasper dyrkede hed sex tidligere i sæsonen, men med et brat afslutning, som gav Kasper øgenavnet: 'One-Minute-Man'.

Se her, hvordan de to mandlige deltagere Frederik og Patrick forkæler deres veninde Christina Maria med tungen.

Mathias og Caroline har ligeledes hygget sig med hinanden, og sidstnævnte har været yderst aktiv på egen hånd - så at sige. Både i badet, i sengen med sin partner, og ikke mindst med sin veninde Julie har hun leget med sig selv.

Både Christina Maria, Patrick og Frederik går til den under lagnerne. (FOTO: Paradise Hotel/TV3) TV3underholdning Paradise-deltagere leger 'to tunger - en mis'

Det stikker helt af i år
Michaela Krigsager har før været kritisk overfor de unge menneskers opførsel, når de deltager i programmet. I anledningen af sæsonen i 2012 kaldte hun programmerne for kvalmende, ubehagelige og grimme.

-  Jeg ved ikke, om det bare er mig, der er blevet mere gammelsur, men det er en sørgelig udvikling, sagde hun dengang til Politiken.

Julie raser over den måde, hendes Paradise-exit blev vist (Foto: Anthon Unger). Paradise Hotel Julie raser over Paradise-exit: Ren manipulation

Går Paradise Hotel for langt i år? Se dagens debat mellem Michaela Krisager og Paradise-deltagere Frederik og Patrick øverst i artiklen

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 Patrick og Michelle udveksler mundvand i årets 'Paradise Hotel'.
5 af 5 
87 kommentarer
Vis kommentarer