Paradise-babe har fået kræft igen

Kræften er vendt tilbage for den tidligere Paradise-deltager og medvirkende i Nyskilt Stina Bentsen

Stina Bentsen var med i Paradise Hotel sæson 6. Foto: TV3
Stina Bentsen var med i Paradise Hotel sæson 6. Foto: TV3

I 2013 fik den paradise-baben Stina Bentsen konstateret livmoderhalskræft, og selvom helbredet var i bedring, er den nu vendt tilbage. Det fortæller hun til Realityportalen.dk.

– Jeg skal opereres i fuld narkose, siger Stina Bentsen.

Den 27-årige blev gravid i 2014 på trods af kræften, der lukkede hendes ene æggeleder, og fødte sin datter Stephania i starten af 2015.

- Det er meget, meget tidligt og jeg kommer ikke til at dø af det. Men hvordan det ender, ved jeg ikke. De fleste, jeg har talt med og som har det, beretter, at det vendte tilbage hos dem, sagde hun til Ekstra Bladet tilbage i 2013.

Og nu er kræften så altså vendt tilbage. Siden 2013 har hun hvert halve år gået til tjek på Rigshospitalet, og det var ved et af disse tjek, at de opdagede de tilbagevendte kræftceller.

Se også: Kræftramte Paradise-Stina jubler: Jeg er gravid Se også: Gravid Paradise-babe skal være alenemor

Se også: Kræftramte Paradise-Stina jubler: Jeg er gravid

Se også: Paradise-Stina har også kræft

Stina Bentsen trådte frem med sin kræftsygdom, da en anden Paradise Hotel-deltager, Tinna Jacobsen, døde som følge af sin livmoderhalskræft.

- Jeg har haft det rigtig svært med at læse om hendes forløb. Men nu kunne jeg komme ud med det, fordi der er en, der er død af det. Det er jo et tabu, og jeg har ikke ønsket, at folk skulle gå rundt og have ondt af mig, sagde den 27-årige dengang.

Se også: Paradise-Tinna er død af kræft

43 kommentarer
Vis kommentarer