Paradise-drengene i chok: Skal vi bo her?

Starten af dette års Paradise Hotel blev ikke helt som forventet for de mandlige deltagere, der blev meget chokeret over Paradise Motel

På Paradise Hotel kan alting ske. Det måtte de mandlige deltagere sande allerede inden spillet gik i gang.

Festen startede ellers godt for drengene, der alle var i utroligt godt humør i limousinen på vej hen til hotellet og de smukke piger. Den gode stemning blev dog hurtigt ødelagt, da chaufføren drejede den modsatte vej, og drengene i stedet blev læsset af på 'Paradise Motel.'

Paradise Hotel - 28. feb. 2015 - kl. 20:14 TV: Fra A til G-skål - så store er Paradise-pigernes bryster

Her måtte de hurtigst sande, at der er langt fra er tale om det luksusliv, der ellers kendetegner Paradise Hotel.

Se drengenes reaktion på stedet i klippet over artiklen!

Det blev endnu værre, da nogle af drengene måtte sige farvel til Paradise Hotel, og i stedet måtte tage til takke med selv at lave maden på det lille motel.

Paradise Hotel - 27. feb. 2015 - kl. 18:09 TV: Sådan holdt Paradise-Fie deltagelsen hemmelig

Det var de langt fra tilfreds med, og starten på deres forhåbentlig lange hotelophold blev ikke ligefrem, som de havde forventet.

Drengene i dette års startcast forstår ellers at feste. Det slog især Kasper fast, da der var forpremiere på første afsnit i Imperial. Her optrådte sangeren Emilio med dette års paradise-sang, imens deltagerne gav den gas på scenen.

Underholdning - 1. mar. 2015 - kl. 14:25 TV: Er det her den hotteste babe i Paradise?

Her trådte Kasper frem og begyndte at smide tøjet, til stor morskab for de andre deltagere.

Senere på aftenen forklarede han, hvorfor han valgte at give et lille show.

Husk at følge Ekstra Bladets flash-redaktion på Instagram, hvor vi hedder EBFLASH, eller på Snapchat ved at tage et Snapchat-billedet af spøgelset herunder. Under logoet kan du se, hvordan Ekstra Bladet Snapchat-dækkede 'Paradise Hotels' gallapremiere i Imperial i torsdags.

Her kan du se, hvordan Ekstra Bladet Snapchat-dækkede 'Paradise Hotels' gallapremiere i Imperial i torsdags. (Video: Frans Wej Petersen)

Kasper J gav den gas på scenen i Imperial torsdag aften. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel - 26. feb. 2015 - kl. 23:47 Alle højdepunkterne fra Paradise-galla
9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere