Paradise-Fie frygter ekskæreste til premiere

Fie Laursen flygtede fra sin amerikanske ekskæreste i nat

Fie Laursen var i Paris med amerikaneren til Valentines Day, og de fløj senere til Milano. (Privatfoto)
Fie Laursen var i Paris med amerikaneren til Valentines Day, og de fløj senere til Milano. (Privatfoto)

Den kendte blogger Fie Laursen er en del af 'Paradise Hotel 15'.

Peter og Amalie har 'holdt pause' i en uge, så derfor er han fri til at kysse andre. Og det var han ikke sen til at udnytte mandag aften. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Ulven Peter sover med 16-årig mobbeoffer

I aften skal hun sammen med resten af castet i TV3-realityserien til Gallapremiere i biograf Imperial. Men Fie Laursen frygter, at hendes ekskæreste dukker op og chikanerer hende.

I aftes kom hun hjem fra en ferie i Milano med ham, efter hun var stukket af fra det luksushotel, han havde inviteret hende med på.

Siddet inde for vold og stalking
- Jeg googlede ham, da han opgav et andet navn i receptionen, og så kom der bare tre mug shots frem. Så læste jeg i en artikel, at han havde siddet inde for vold og stalking mod en pige, fortæller Fie om den amerikanske fyr, som hun har skrevet sammen med i fire måneder.

Det startede ellers så godt mellem 18-årige Fie og hendes 24-årige amerikanske flamme, da han fløj ind for at møde hende.

- Han kom til København, og så var vi sammen i fire dage på Hotel Skt. Petri, og så lærte vi hinanden at kende, og det hele gik godt, siger Fie, der nåede at have to uger med amerikaneren. Efter København fløj de sammen til Paris og Milano.

Fik angstanfald
- Var du forelsket i ham? 

- Nej ikke forelsket. Men jeg kunne selvfølgelig godt lide ham. Vi var så meget sammen i to uger i træk, fortæller Fie, der dog kom på andre tanker, efter hun så billederne af ham på nettet, mens han var ude i byen.

- Jeg fik et angstanfald, siger Fie, der mødte amerikaneren i receptionen, da hun stak af.

Syg i hovedet
- Lige der gik det op for mig, han er syg i hovedet. Han sagde ikke noget. Han kiggede bare på mig. Han smilede bare med helt kolde øjne. Det var så creepy. Han stod bare og nød, at jeg græd, siger Fie, der efter en hektisk taxa-forfølgelse i Milanos gader endelig slap for sin plageånd.

- Han skriver hele tiden lange beskeder til mig. Men det er så meget bullshit, siger Fie, der tror, amerikaneren er i København nu.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Fie Laursen med sin amerikanske flamme, da hun endnu ikke kendte hans rigtige identitet. (Privatfoto)
Fie Laursen med sin amerikanske flamme, da hun endnu ikke kendte hans rigtige identitet. (Privatfoto)
 

- Frygter du, han dukker op til Gallapremieren?

- Det frygter jeg virkelig meget. Jeg har snakket meget om 'Paradise Hotel', og jeg har forklaret ham, hvor premieren er.

Ifølge TV3 så er man opmærksom på situationen og har taget forholdsregler omkring sikkerheden i Imperial i aften.

Du kan følge Fie og 'Paradise Hotel' på ekstrabladet.dk allerede fra i aften, hvor vi dækker Gallapremieren fra Imperial med artikler og tv på ekstrabladet.dk og på EBflash snapchat og EBflash Instagram.

Den tidligere overkonstabel bruger sine erfaringer fra Afghanistan, når han tjekker ind på luksushotellet i Mexico. (Foto: Anthon Unger) TV3-reality Paradise-deltager: Jeg kunne have været død

Jonas toner fra på mandag frem i 'Paradise Hotel 15'. (Foto: Jan Unger) TV3-reality Paradise-deltager fortryder vold

0 kommentarer
Vis kommentarer