Paradise-Fies hus udsat for hærværk

Bøller har kastet med æg og ketchup mod Fie Laursens hus og forældrenes biler

Det er åbenbart ikke ren badeferie at være med i 'Paradise Hotel'.

En af den nye sæsons deltagere, Fie Laursen, har i weekenden oplevet, at deltagelsen i TV3-programmet ikke er lige populær hos alle.

Bloggeren Fie Laursen, der for nogle år siden kendt som 'mobbeofret', da hun stod frem på landsdækkende tv og fortalte om sine oplevelser med at blive mobbet i folkeskolen, tjekker i aften ind på 'Paradise Hotel' i den nye sæson.

Men deltagelsen i realityshowet ser ud til at genere nogle personer fra Fie Laursens lokalområde gevaldigt. Natten til søndag blev Fie Laursen og hendes familie vækket af en gruppe personer, der blandt andet råbte 'Paradise-Fie' og 'Fie Ludersen' ude foran deres hus.

Se også: Paradise-Fie frygter ekskæreste til premiere

Gerningsmændene har haft travlt med ketchupflasken. (Privatfoto)
Gerningsmændene har haft travlt med ketchupflasken. (Privatfoto)

Søndag morgen fandt de ud af, at bøllerne ikke kun havde råbt ukvemsord, men også kastet med æg og ketchup mod garageporten, husvæggen og de to biler i indkørslen.

- Det her må være bagsiden af medaljen i forhold til det, jeg laver, siger 18-årige Fie Laursen til Ekstra Bladet.

På sin blog skriver hun, at hun er 'pissehamrende vred', og at det er 'fair nok at man ikke kan lide mig, men at lave et hærværk, der ikke kun rammer mig, men hele min familie, er så usselt. Tag jer fucking sammen!!!!!'

Også Fie Laursens far, Eddie Laursen, er godt træt af situationen.

- Det må være nogle unge mennesker, der har drukket sig mod til, og som så er kommet forbi vores hus. Men det er virkelig irriterende, at vi nu skal til at male huset, for æg og ketchup vasker man ikke bare lige af. Jeg vaskede også begge biler grundigt i går, for jeg er bange for, at syren fra ketchuppen sætter sig i lakken, siger han til Ekstra Bladet.

Paradise Hotel - 6. mar. 2015 - kl. 10:59 Fra mobbeoffer til kendisblogger: Så meget tjener Fie Laursen

 

Det er ikke første gang, at Fie Laursen oplever, at hendes familie bliver chikaneret. Hør hende fortælle om en anden oplevelse i TV-klippet (Video: Cecilie Guldberg og Camilia Soltani)

Samtidig fortæller Fie Laursen, at det ikke er første gang, at der er blevet begået hærværk mod hendes families hus.

For et års tid siden blev dækkene på familiens bil sprættet op, postkassen blev sprængt i luften, skraldespandene blev væltet, og der blev kastet æg mod huset.

Via kameraovervågning på huset fandt familien frem til, at gerningsmændene var de samme, som mobbede Fie Laursen i skolen. Politiet blev trukket ind i sagen og tog en alvorlig samtale med drengene og deres forældre. Efterfølgende stoppede hærværket.

Eddie Laursen har besluttet sig for ikke at melde weekendens episode til politiet.

- Men det er fint, at Fie lægger det ud på sin blog, for så kan der komme lidt snak om det, og forældre i byen vil forhåbentligt spørge sig selv, om det mon kan være deres børn, der har gjort det, siger han.

Se også: Mobbeoffer: Christopher hjalp mig over spiseforstyrrelse

Ikke kun ved huset i Nordsjælland kan familien Laursen mærke, at Fie er blevet et kendt ansigt.

- Vi møder mange positive mennesker, men der er også nogle, der reagerer meget negativt. Det er værst, når Fie er alene. Hun er jo ikke stærk, men hun opdager hurtigt, når der er noget galt. Hun er for eksempel blevet truet i toget, siger Eddie Laursen og tilføjer:

- Derfor tager hun ikke det offentlige længere, og det er jo virkelig ærgerligt, at det skal være sådan.

Om gerningsmændene bag weekendens hærværk er de samme som for et års tid, ved Fie Laursen og hendes familie ikke. Husets kameraovervågning var slået fra, da der længe ikke har været problemer med ballade omkring huset. Nu bliver der atter tændt for kameraerne, så billeder af gerningsmændene kan blive sendt direkte til politiet, hvis bøllerne skulle få lyst til at komme tilbage.

Se også: Kritik: Kendt blogger lavede skjult reklame for Arla

Garageporten var smurt ind i smadrede æg. (Privatfoto)
Garageporten var smurt ind i smadrede æg. (Privatfoto)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere