Paradise Hotel: Drengene leger 'røv-leg' med den nye pige

Fire drenge på Paradise Hotel finder på en ny leg, så de kan lære den nye pige lidt bedre at kende

I torsdagens afsnit af Paradise Hotel checker 27-årige Christina Maria ind på hotellet. Hun skal på date med en af hotellets drenge, og hun bliver generelt taget godt i mod af alle drengene i TV3-programmet.

Caroline udleverede Mathias - og nu svarer han igen. (Foto: Anthon Unger). Paradise Hotel - 16. mar. 2016 - kl. 16:51 Efter Paradise-Carolines udlevering: Nu svarer Mathias igen

Fire af drengene byder den nye pige godt velkommen i poolen, da de inviterer hende til at lege en 'røv-leg', som går ud på, at de skiftevis skal tage på Christina Marias numse. Derefter skal hun gætte, hvem af drengene, der har rørt ved hendes numse.

- Christina Maria kommer svømmende, og vi bliver nødt til at lære hende noget 'grab that'. Så jeg finder på, at Christina Maria vender ryggen til os, og jeg må vælge en af mine dejlige drenge, der skal 'grabbe' hende i hendes yndige bagdel, siger 27-årige Joaquin.

Se også: Paradise - Jagten på det nye kuld: Afgørelsens time

Christina Maria morer sig med legen, mens de andre piger på hotellet er knap så tilfredse med drengenes velkomst til den nye pige.

I det hele taget får Christina Maria noget mere opmærksomhed fra drengene, end hun får fra hotellets piger.

- Jeg kan bedst lide at være sammen med drenge. De er mere afslappede, og jeg føler mig mere tilpas, siger 27-årige Christina Maria.

Se klippet med 'røv-legen' over artiklen.

Drengene på hotellet forstår i det hele taget at hygge sig med hinanden.

Se klippet med fire drenge i badekar sammen her:

Hele afsnittet bliver sendt i aften klokken 22 på TV3.

Se også: Paradise-Caroline udleverer Mathias: Afslører skuffende størrelse

Se også: Sådan har du aldrig set Paradise Hotellet før

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!