Paradise Hotel: Her er årets ørehænger

Så er sløret blevet løftet for dette års 'Paradise Hotel'-sang, som rapperen MC Clemens står bag

Det er rapperen MC Clemens, der står bag dette års 'Paradise Hotel'-sang. (Foto: Polfoto)
Det er rapperen MC Clemens, der står bag dette års 'Paradise Hotel'-sang. (Foto: Polfoto)

Der går ikke lang tid, før du atter engang kan spendere dine aftener foran fjernsynet på at kigge på en flok vilde fest-aber, der fejrer deres ungdom på luksushotellet 'Paradise Hotel' i Mexico.

Allerede nu kan du dog høre sangen, der skal sætte gang i afsnittene.

Se også: Paradise-babe: 'Jeg kan godt lide hård sex'

Det er den kendte rapper MC Clemens, der står bag årets sang, som hedder 'Smil Du Er På' og handler om dét at være på hele tiden.

- Mon Michael Jackson himself vidste, hvor profetisk han var, da han sang: ‘somebody’s watching me’? I 2016 har vi alle god grund til at føle os overvågede, siger rapperen om den nye Paradise-sang.

- Hvad enten det er i form af de digitale spor, man sætter på nettet, eller de billeder og film vi optager af os selv og hinanden med allestedsnærværende mobilkameraer, siger han og fortsætter:

- Nu kan man ikke engang slæbe en uskyldig 200-hestes-brandert hjem fra byen og tage sig en skraber i bar røv over cykelstativet, uden at overboen fanger det på kamera for derefter at lade videoen gå viralt i likehuntingens tegn. Og det gør sig i særdeleshed også gældende, hvis man er kendt.

Du kan høre Paradise Hotels nye titelsang her.

Se også: Her er den nye vært på 'Paradise Hotel'

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere