'Paradise Hotel': Saftige bryster og masser af onani

I aften kan du igen følge med inde på det mexicanske hotel, hvor de ti deltagere blandt andet bruger tiden på lidt vand-gymnastik og dildo-hygge under lagnerne

Der er ikke meget at lave inde på hotellet - så der er nogen af pigerne, der finder på deres egne ideer. Foto: Anthon Unger
Der er ikke meget at lave inde på hotellet - så der er nogen af pigerne, der finder på deres egne ideer. Foto: Anthon Unger

Deltagerne har ikke været mange dage på hotellet, men det ser ud til, at de allerede keder sig en lille smule. Og det synes Tanja, der skal gøres noget ved.

Så hun får drengene og Simone i vandet og agerer instruktør til lidt vand-aerobic. Og det er drengene bestemt ikke kede af.

Se i klippet nedenunder, hvordan Lenny har det med, at Tanja har taget rollen som gymnastik-lærer.

Også Onani-Caroline mærker kedsomheden trænge sig på, for hun har svært ved at lade sin lyserøde dildo blive liggende i kufferten.

Hun og de andre har kun været på hotellet i fire dage, men det kan snart tælles på flere hænder, hvor mange gange Onani-Caroline har været nødt til at få lidt hjælp med at få stillet sulten. Og det gør hun igen i aften.

Og det er ikke hver gang, at hun gør det i sit eget selskab. Allerede første aften prøvede hun på at have en trekant med Boris og Simone. Men da det ikke lykkes, ja, så tager hun tingene i egen hånd, bogstaveligtalt. Se med i klippet nedenunder.

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!