Paradises kloge fyr taler 'fisse'-fornemt

Pigerne på hotellet er ikke begejstrede for den nye fyr, der tjekker ind

Theis kan godt lide at holde sig opdateret på samfundsforhold. (Foto: TV3)
Theis kan godt lide at holde sig opdateret på samfundsforhold. (Foto: TV3)

I går blev håndboldspilleren Kasper verfet ud af 'Paradise Hotel' af sin partner Monique, der i stedet fik Can som ny sengepartner.

Men Can kan ikke hvile på laurbærrene. For allerede dagen efter tjekker hotellets nye fyr ind. Se tv-klippet øverst.

Det er Theis på 22 år, der forskrækker pigerne med sit udvidede ordforråd. Han interesserer sig for samfundsforhold og stemmer på Liberal Alliance. Noget der bestemt ikke tænder en ild i pigerne.

- Theis taler meget 'fisse'-fornemt, udtaler den jævnaldrende Ringsted-pige Monique, som nok mener fise-fornemt, men på vanlig 'Paradise'-manér får lavet en sprog-bøf.

- Han er meget fin i det. Han er et lille nips, man ikke skal komme til at skubbe til, for så falder han, griner Monique i aftenens afsnit. Og hun får opbakning af de andre piger.

- Jeg ville slet ikke kunne være sammen med Theis. Han er slet ikke tiltrækkende på nogen måder, siger Amalie, der ellers er politisk meningsfælle med den nye fyr.

Theis selv er godt klar over, at hans fysik falder lidt uden for den 'normale' Paradise-deltager, men han mener, at han kan vende det til en fordel.

- De vil gøre store øjne, når de ser lille mig. Jeg er uden tvivl anderledes end de andre gæster, og det er en styrke for mig, at jeg kan se tingene fra andre vinkler, end de kan, udtaler hotellets kloge fyr.

Ønsker du at se 'Paradise Hotel', så bringer Ekstra Bladet i samarbejde med TV3 hele ugen det nyeste afsnit her på ekstrabladet.dk

Du kan altså tirsdag til fredag efter klokken 16 se gårsdagens afsnit her på hjemmesiden.

Paradise Hotel - 4. mar. 2015 - kl. 14:29 Ups! TV3 afslører Paradise-handling

1 af 2 Pigerne på 'Paradise Hotel' er ikke umiddelbart tiltrukket af Theis. (Foto: TV3)
2 af 2 Theis kan godt lide at holde sig opdateret på samfundsforhold. (Foto: TV3)
9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!