SÅ galt gik det for 'Paradise-deltager' til gallapremieren

Festen sluttede hurtigt for Philip - se HVOR galt det gik for ham

Det gik vidst ikke helt som forventet, da Philip May valgte at hoppe ned fra scenen i Imperial. Foto: Anthon Unger
Det gik vidst ikke helt som forventet, da Philip May valgte at hoppe ned fra scenen i Imperial. Foto: Anthon Unger

Torsdag aften var Imperial i København vært for snig-premieren på første afsnit af 'Paradise Hotel'. Og det bød på både drama, skrig og et voldsomt fald ned af scenen.

Alle de nye deltagere var til stede i Imperial, og derfor også energibomben Philip May, da han tjekker ind senere, hos de andre deltagere. Og han kan nu skrive under på, at det bliver en rigtig vild sæson i år!

Se også: 'Paradise Hotel'-deltager kørt på hospitalet efter voldsomt spring

For da værtinden Rikke Gøransson gik på scenen for at introducere Hemlig Elsker, der står bag årets temasang, entrerede alle årets deltagere scenen for at sparke gang i festen. Inklusiv Philip, der i stedet for at danse, valgte at tage tilløb fra den ene ende af scenen og hoppe ned på gulvet.

Det resulterede i et smadret knæ og en tur på skadestuen. Men trods hans tidlige farvel til de andre deltagere og visningen af det første afsnit, så kunne manden de andre deltagere kalder for 'årets festabe', alligevel tage et smut forbi efterfesten og feste med de andre deltagere.

- Det er højest sandsynligt korsbåndet, der er røget. Han kunne ikke få det tjekket i går, da hans knæ var hævet, men han skal tjekkes i næste uge. Han har fået morfinpiller og har det selvfølgelig ikke super godt lige nu, siger TV3's presseansvarlig for programmet Camilla Ravn.

Se i klippet nedenfor, hvor galt det gik for deltageren.

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere