Se klippet: Paradise-deltagere i drukdyst

Tre nyslåede Paradise-deltagere dyster i viden om programmets tidligere sæsoner og udfordres i Mokai-druk. Se hvordan de klarer sig i klippet.

Mandag aften starter den splinternye sæson af Paradise Hotel, og deltagerne har brugt de fleste af deres nætter på hotellet i Mexico på at drikke og feste. Men er de stadig tørstige efter mere? Få svaret i klippet øverst i artiklen.

Quiz om tidligere vindere
Både Cain, Caroline og Jonas kan efter mandagens afsnit af Paradise kalde sig vaskeægte reality-deltagere. Ekstra Bladet inviterede de tre nye ansigter til en dyst på Paradise-viden. Men ingen Paradise-quiz uden en druk-udfordring.

Frederikssund-pigen Caroline har lidt svært ved at huske de faste vendinger og engelsk-undervisningen. (Foto: TV3) Paradise Hotel - 7. mar. 2016 - kl. 09:49 Paradise-Caroline: Ikke den klogeste pige i skabet

Således blev der serveret kolde Mokai op for deltagerne, der fik til opgave at bunde drikken på tid, og score point i Ekstra Bladets Paradise-quiz.

Rikke Gøransson er forelsket. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel - 4. mar. 2016 - kl. 11:23 Paradise Hotel-vært: Jeg har fået ny kæreste

Druk på tom mave
Caroline, som allerede før sæsonstart har gjort sig bemærket med sine kommentarer, var noget nervøs for, om den søde ciders påvirkning, eftersom hun endnu ikke havde fået noget at spise.

- Jeg har intet spist, så den bliver jeg jo fuld af, siger den blonde pige.

Se også: Paradiso overrasker: Jeg er 100 procent homoseksuel, men..

Caroline, Cain og Jonas er tre ud af de 10 nye deltagere i denne sæson af Paradise Hotel, som skydes i gang mandag aften.

Paradise Hotel - 3. mar. 2016 - kl. 20:10 Mere sex end sidst? Mød de nye paradisoer her

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere