Sex på 'Paradise Hotel': Sæsonens første knald

Der er lir i luften blandt paradisoerne i aftenens afsnit

Fem dage skulle der gå, før de første deltagere havde sex. Caroline og Mathias indvier hotelsengen - og poolen - i aften. (Foto: Anthon Unger)
Fem dage skulle der gå, før de første deltagere havde sex. Caroline og Mathias indvier hotelsengen - og poolen - i aften. (Foto: Anthon Unger)

Sidste uge måtte paradisoerne Caroline og Julie selv tage trykket, da sextrangen meldte sig.

Se også: Fælles-onani på 'Paradise Hotel'

- Jeg synes, det er rigtigt ærgerligt, at det skal være et tabu for kvinder at onanere, for de fleste gør det jo, fortalte Caroline bagefter.

I aftenens afsnit af 'Paradise Hotel' får den 18-årige paradiso en hjælpende hånd og lidt til fra Mathias, da de to 'indvier' sæsonen med det første knald.

- Caroline og jeg, vi hygger og kysser og krammer og piller og kærtegner lidt hinanden, hvis man kan sige det sådan, forklarer en fnisende Mathias.

De to lystne realtitydeltagere får dog ikke lov til at hygge i fred. Se i tv-klippet øverst i artiklen , hvem der forstyrrer parret midt i hyggen under dynerne.

Caroline og Julie kan godt klare tingene selv. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel - 9. mar. 2016 - kl. 16:01 18-årige Caroline: Derfor onanerede jeg på tv

Caroline og Mathias er ikke de eneste, der giver efter for lysterne. Også Olivia og Kasper er kærlige over for hinanden. Se mere i klippet nedenfor.

85 kommentarer
Vis kommentarer