TV: Er det her den hotteste babe i Paradise?

En ny sæson af Paradise står for døren, og lige fra start har både pigerne og drengene udset sig den flotteste af det modsatte køn

Hotte babes og veltrænede fyre tjekker endnu engang ind på Paradise Hotel. Der er hvert år deltagere til stort set hver smag, men ofte er der både drama og intriger, når flere deltagere falder for den samme person.

I år bliver nok ikke nogen undtagelse, og allerede inden sæsonen er skudt i gang, tegner der sig klare favoritter blandt både drengene og pigerne.

Torsdag var alle deltagerne nemlig samlet i Imperial til snigpremiere på det første afsnit. Her spurgte vi de 11 deltagere, der starter på hotellet om, hvem der var den pæneste dreng/pige.

Lynhurtigt tegnede der sig et klart billede af hvem der især var pigernes favorit. Hør hvem det er her, og hør hvad den heldige fyr selv siger til pigernes ros her:

Helt så enkelt var det ikke da den hotteste babe skulle kåres, hvor der var mere delte meninger blandt de mandlige deltagere.

Se, hvad resultatet blev, i klippe over artiklen!

Du kan se alle pigerne fra den kommende sæson af Paradise Hotel herunder, og så er det måske ikke så mærkeligt, at drengene havde svært ved at vælge én pige.

Noget af det, der delte vandene blandt drengene var, om de var mest til store eller små bryster. Derfor spurgte vi pigerne ind til deres egne kvindelige former, og du kan høre om det lige her:

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere