Ups! TV3 afslører Paradise-handling

Tv-stationen afslørede for meget i aftenens program. - Det er helt med vilje, lyder TV3's forklaring

I aften er der 'Pandoras Æske'. Og her skal parrene vise deres loyalitet. (Foto: TV3)
I aften er der 'Pandoras Æske'. Og her skal parrene vise deres loyalitet. (Foto: TV3)

I de døende minutter af tirsdagens 'Paradise Hotel', kom TV3 til at afsløre noget af den kommende handling.

Således ser man i teaseren for aftenens klip, at Monique og Philip taler sammen på værelset. Bag dem ser man dog billedet af Monique og Can, hvilket er uheldigt, da Can ikke er tjekket ind på hotellet endnu. Hvilket en af reality-programmets kerne-seere, Thomas Frost, også har opdaget og tweetet om.

Hos TV3 er man godt klar over, at klippet viser noget af handlingen. Og det er helt bevidst, lyder den officielle holdning fra TV3, efter at der er blevet tænkt over det i presseafdelingen hos tv-stationen.

- Det er med vilje, vi har lagt disse teasere ind. Det er et greb, og vi er stolte over, at vores kerne-seere lægger mærke til det, siger Jon Pagh, pressemedarbejder i TV3.

Ellers byder aftenens afsnit på årets første 'Pandoras Æske', hvor deltagerne som vanligt skal svare på nærgående spørgsmål fra de andre deltagere. Noget i hvert fald Philip kæmper med, da han skal svare på, hvem af de to piger, Amalie og Monique, han helst vil kysse med.

- Jeg vil helst kysse med min partner Amalie, siger Philip foran de andre, men til kameraet bagefter siger han, at det overhovedet ikke passer. Se tv-klippet herunder:

Men også Monique har hemmeligheder. Da hun tjekkede ind på hotellet, fortalte hun, at hun ikke kan lide uægte piger. For at falde bedre til blandt Sandra og Amalie, der begge har fået silikone i brysterne, afslører hun, at hun også har fået hjælp til barmen fra kirurgen. Se tv-klippet herunder:

Og se hvad Monique sagde bare få dage forinden:

Til premieren på 'Paradise Hotel' i biograf Imperial i sidste uge, uddybede Monique sin holdning til kunstige piger.

Ønsker du at se TV3's teaser med billedet af Can i slutningen af udsendelsen, så kan du se det på ekstrabladet.dk fra klokken 16. I samarbejde med TV3 bringer Ekstra Bladet hele ugen det nyeste afsnit her på ekstrabladet.dk

Du kan altså tirsdag til fredag efter klokken 16 se gårsdagens afsnit her på hjemmesiden.

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere