Angstanfald ved prisfest: Nu finder jeg en psykolog

Bloggeren Irina Olsen blev ramt af et angstanfald, da hun trådte ind på den røde løber til Zulu Awards.

Bloggeren Irina Olsen har tidligere fortalt om sine angstanfald. Foto: Thomas Laursen/All Over Press.
Bloggeren Irina Olsen har tidligere fortalt om sine angstanfald. Foto: Thomas Laursen/All Over Press.

Hun er vant til at deltage i store arrangementer og posere for fotograferne på den røde løber, men torsdag aften fik kendisbloggeren Irina Olsen en meget ubehagelig oplevelse.

Nicole Brøggler glemte alt om dansk vinterkulde i aftes. Foto: Mogens Flindt Reality - 4. feb. 2017 - kl. 12:13 Brøggler efter nøgenstunt: - Kan man ikke lide f**** skal man ikke hyre mig

Sammen med flere af de store danske kendisser var hun mødt op til prisuddelingen "Zulu Awards" for at feste og hylde vinderne af de mange priser.

Men da realitydarlingen trådte ind på den røde løber, blev hun ramt af et angstanfald. Det skriver hun på sin blog.

- Jeg kan slet ikke mærke mine fødder, og det summer over det hele. Heldigvis kan jeg nogenlunde kontrollere min vejrtrækning, for jeg får også de slemme angstanfald, når jeg flyver, og jeg prøver jo at skjule det, så ingen bemærker det, skriver Irina Olsen i sit blogindlæg om oplevelsen.

Sådan ser Nicole Brøggler ud i fredag aftens mest tækkelige outfit. Foto: Mogens Flindt Reality - 3. feb. 2017 - kl. 23:32 Se de vilde billeder: Nicole Brøggler fortsætter sit stripshow

Bloggeren, der er kendt fra programmer som "Mig og min mor" og "Fristet", fortæller, at hun ikke er klar over, hvorfor angsten ramte i netop det øjeblik, men hun tror ikke, at det var forbundet med blitzlysene og de mange mennesker.

I blogindlægget kæder hun i stedet angstanfaldet sammen med de travle og lange dage, hun har haft de seneste uger.

- Jeg synes jo selv, at jeg næsten er sluppet af med angsten og ellers har lært at kontrollere den. Men søvnmangel og stress kan til tider udløse et angstanfald hos mig, skriver realitypersonligheden i indlægget og tilføjer, at hun nu vil finde en psykolog, der kan hjælpe hende med at slippe angsten helt.

Se også: Eks-millionøsen ved Reality Awards: Er flyttet sammen med 19-årig

Irina Olsen har tidligere skrev åbent om, at hun i en årrække har lidt af angst, og i tv-programmet "Slip angsten - sig det højt" på Kanal 4 fortæller hun også om en af angstepisoderne.

Læs hele blogindlægget her

61 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere