TV: Paradise-Nadia i hed kysseleg

Nadias kæreste er indlagt til at se på, mens hun kysser med flere af de andre paradisoere

Natascha er nødt til at sige ja til, at Nadia skal kysse Amanda, så de andre deltagere ikke opdager, at Nadia og Natascha er kærester. (Foto: TV3)
Natascha er nødt til at sige ja til, at Nadia skal kysse Amanda, så de andre deltagere ikke opdager, at Nadia og Natascha er kærester. (Foto: TV3)

Se i tv-klippet øverst hvordan kysselegen udvikler sig

Der er gang i den fra morgenstunden på 'Paradise Hotel'.

Efter at Patriks partner, Nikita, i går måtte pakke kufferten og rejse hjem til Danmark, skal den 25-årige københavner finde en ny pige at dele seng med.

Se også: Nikita ødelagde forholdet til Patrik ved at være utro

Og heldigvis tjekker en ny pige, Natascha ind. Patrik gør straks sine hoser grønne over for Natascha, der vælger Patrik men ellers ikke lægger skjul på, at hun er til piger.

Og særligt én af de andre piger, glæder Natascha sig til at se. For Nadia og Natascha er kærester, men det må de ikke afsløre over for de andre på hotellet.

Derfor er Natascha nødt til at lægge låg på sine følelser, da Nadia kysser både Amanda og Patrik i en hed kysseleg.

- Hun har fortjent lidt opmærksomhed. Hun er en pæn pige, siger Natascha, der sørger for at få lidt alene-tid med sin kæreste i skjul fra de andre.

Se om det lykkes for de to piger at holde deres forhold skjult for de andre i Paradise Hotel på TV3 kl. 22

Se også: TV: Paradise-Nadia er ikke lesbisk længere

1 af 2 Nadia har glædet sig til gensynet med sin kæreste. (Foto: TV3)
2 af 2 Natascha er nødt til at sige ja til, at Nadia skal kysse Amanda, så de andre deltagere ikke opdager, at Nadia og Natascha er kærester. (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer