TV: Ræven Kasper bringer skam over Ulven Peter

Kasper var målløs og sur, da han endte på sidstepladsen i den prestigefyldte 'Mr Paradise'-konkurrence

Kasper forstår ikke, hvordan pigerne kunne placere ham som nummer sjok i 'Mr Paradise'-konkurrencen. (Foto: Anthon Unger)
Kasper forstår ikke, hvordan pigerne kunne placere ham som nummer sjok i 'Mr Paradise'-konkurrencen. (Foto: Anthon Unger)

Se Kaspers skuffelse og Michaels glæde i de to videoklip herover

Det bliver anset som den mest prestigefyldte titel at vinde - næstefter at vinde 'Paradise Hotel'.

'Mr Paradise'-konkurrencen har løbet over flere dage, og i aften blev vinderen fundet.

Håneretten over for bror
Overraskende for alle blev det den høje og seriøse Michael, der løb med titlen, efter at han blandt andet havde holdt den bedste tale for pigerne og leveret det bedste billede.

- Jeg har slået min bror. Det er så vigtigt, jeg har vundet over Henrik. Det kommer han til at høre så meget for, fortalte Michael, der dermed har håneretten over lillebroderen, der også er på det mexikanske luksushotel.

Se også: TV: Kasper har kysset med to på to dageSe også: TV: Paradise-premiere: Ræven Kasper på spil fra første dag

Men placeringerne fra nummer to til fem skulle også fordeles, og her endte 'damernes ven', Ræven Kasper, uforstående for sig selv som nummer sjok.

Burde have vundet for sex med Laura
- Jeg tror, det er en joke. Jeg har aldrig set mig selv på en sidsteplads i det her. Det er så til grin. Jeg ved, pigerne synes, jeg er en af de pæneste drenge herinde. Jeg synes udseende, humor og charme er de vigtigste ting for en 'Mr Paradise'. Jeg har alle tre ting, siger en skuffet Kasper, der ellers mener, at lagengymnastikken med Laura burde være det vigtigste kriterie for at vinde konkurrencen.

- Jeg er den eneste, der er gået hele vejen med en pige herinde. Det er meget mere 'Mr Paradise' end at holde en god tale, siger Kasper indsigtsfuldt.

Se også: TV: Så er der lagengymnastik på ParadiseSe også: TV: Så blev Paradise-mødommen taget

Værst er det dog, at hans bror, Ulven Peter, der deltog i den sjette sæson af realityshowet, dengang vandt titlen.

- Det er sindssygt nederen, at ens bror vinder 'Mr Paradise', og jeg bliver placeret sidst. Jeg vil gerne have lov at sige undskyld til Peter. Jeg har sgu skuffet familien, siger Kasper.Kasper mener at hyrdetimerne med Laura burde være nok til at sikre ham titlen som 'Mr Paradise'. Uheldigvis for Kasper var Laura som en af dommerne i konkurrencen ikke enig i den betragtning. (Foto: TV3)
Kasper mener at hyrdetimerne med Laura burde være nok til at sikre ham titlen som 'Mr Paradise'. Uheldigvis for Kasper var Laura som en af dommerne i konkurrencen ikke enig i den betragtning. (Foto: TV3)


1 af 2 Michael vandt overraskende konkurrencen. Danny blev nummer to. (Foto: TV3)
2 af 2 Kasper forstår ikke, hvordan pigerne kunne placere ham som nummer sjok i 'Mr Paradise'-konkurrencen. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer