TV: Stein Baggers ekskone på boligjagt i TV3-program

Martina Banach har tidligere været gift med den nu løsladte IT-fallent - nu er hun med i 'Kræsne købere'

Martina Banach er ny deltager i 'Kræsne købere'. Hun har tidligere været gift med Stein Bagger. (Foto: TV3)
Martina Banach er ny deltager i 'Kræsne købere'. Hun har tidligere været gift med Stein Bagger. (Foto: TV3)

Når anden sæson af 'Kræsne købere' i aften har premiere på TV3, er en ny person med i programmet, hvor det handler om at finde ny bolig.

Det er nemlig Stein Baggers ekskone Martina Banach, som var gift med IT-fallenten indtil 2004 - altså inden hele korthuset ramlede.

Se også: Baggers datter sletter hans navn

Sammen har det tidlligere ægtepar datteren Olivia, og som Ekstra Bladet tidligere i dag kunne afsløre, har den 14-årige datter valgt at droppe efternavnet Bagger for ikke at blive forbundet med den svindel, som hendes far. I dag er hendes efternavn derfor Banach, ligesom hendes mor - et efternavn som Martina tog fra sin nuværende mand, den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Johan Banach, da de blev gift.

I programmet viser parret, hvordan de er på jagt efter en ny bolig, da de ikke kan blive boende i den lejlighed, som de hidtil har lejet, da deres udlejer ikke vil lade dem holde dyr, hvilket ikke passer den lille familie, der har en lille hund.

Se også: Stein Bagger løsladt

Sammen driver parret smykkefirmaet La Chance, men det er formentligt ikke i firmaets pengeskab, at parret skal finde pengene til at købe bolig for. Det seneste regnskab viser, at egenkapitalen er knap 29.000 kroner i firmaet. I holdingselskabet, der ejer firmaet, er egenkapitalen ikke meget højere. Her lyder egenkapitalen på 39.000 kroner.

TV3's 'Kræsne købere' har ikke nødvendigvis alle råd til at købe de boliger, de ser på i programmet. (Foto: Gudmund Thai/TV3) Kendte Knap så rige: Så meget er TV3's 'Kræsne købere' gode for

0 kommentarer
Vis kommentarer