TV: Så er der tredobbelt pul i Paradise-poolen

Tre par giver den gas i poolen

Malene og Christian vil også deltage i morskaben i poolen. (Foto: TV3)
Malene og Christian vil også deltage i morskaben i poolen. (Foto: TV3)

-----Se den vilde sex-akt i tv-klippet herover og se tv-klippene med pigerne til photo shoot.....

I aftenens 'Paradise Hotel' skydes 'Miss Paradise' i gang.

Det er nu pigernes tur til at komme på photo shoot og få taget sexede billeder, der senere på ugen skal præsenteres for drengene.

Nogle af pigerne er dog stressede over, at de har spist bacon til morgenmad og skynder sig at lave et par mavebøjninger, så maveskindet kan se stramt ud på de pikante billeder.

Da pigerne ankommer til fotografen venter dog en ny overraskelse. Der er nemlig gensyn med en af hotellets gamle kendinge.

Imens pigerne er væk, kommer Henrik og Malte til at afsløre over for de andre drenge, at de har en speciel date i poolen i aften.

Se også: TV: Paradise-Kasper får ikke nok sexSe også: TV: Laura snaver med ny fyr: Jeg er ikke en 'skank'

Laura, der var karrig med at dele ud af godterne, mens det var Kasper, der var hendes foretrukne sengekammerat, har skiftet strategi og har kastet sig over Malte.

Laura og Amanda har hver sat henholdsvis Malte og Henrik stævne i pooen, så de to par kan have sex, mens pigerne har øjenkontakt. En plan fyrene selvfølgelig er helt med på, og de andre fyre har lovet at agere wingmen, så aftalen kan forløbe som planlagt.

Se også: TV: Så er der sex på Paradise

Særligt Christian er glad for, at der skal ske noget på hotellet, så han og Malene støder til de andre i poolen, og så er der for alvor sat gang i bølgerne.

- Lige pludselig er vi seks mand i poolen. Og det går totalt amok, siger Laura, der sammen med Malte holder deres del af planen.

Kæresterne Henrik og Amanda har derimod sværere ved at gennemføre, og de lyver sig til præstationen.

- Vi faker, vi har sex i poolen, men jeg får selvfølgelig lov at røre lidt ved hende, og hun rører også lidt ved mig, siger Henrik, der dog senere får revance under lagnet i ro for lurende blikke - her er det kun kameraet og seerne der følger med.

Se den vilde sex-akt i klippet herover og se pigerne til photo shoot.

0 kommentarer
Vis kommentarer