TV: Paradise-fyre i ondt skænderi

'De andre har fået storhedsvanvid', mener Paradise Hotel-deltagerne Henrik og Christian, som derfor går benhårdt efter specielt én af drengene i aftenens afsnit

- Mig og Christian har ikke noget formål med at sidde og skændes med de andre. Vi synes bare, de andre har fået storhedsvanvid, og så føler vi, vi individuelt kan pille dem ned, så det bliver vi nødt til at prøve i aften.

Sådan lyder det i aftenens afsnit af Paradise Hotel fra den blonde Henrik, der, som faste seere af programmet vil vide, ellers netop selv er blevet beskyldt for at føre sig lidt for meget frem på hotellet af blandt andre pigerne Sandy og Nadia.

Se også: TV: Paradise-pigerne viser deres frække evner

Det forhindrer dog ikke Henrik og kammeraten Christian, der begge for nyligt mistede deres flirter Amanda og Malene under udstemninger, i at køre hårdt på de øvrige deltagere. Særligt én fyr får et par hånlige bemærkninger med på vejen, da snakken falder på deltagernes uddannelsesniveau.

- Henrik, han provokerer mig, og det ved han også godt. Henrik, han er ude efter at få mig op i det røde felt, men han skal ikke tro, han vinder på nogen som helst måde. Han vinder ikke, lyder det fra pladesmeden Martin ovenpå Henriks verbale stikpille:

- Når jeg er færdiguddannet, så kan jeg vælge, hvad jeg vil, næsten, men jeg har minimum 35 jern - bare lige så du ved det. Sådan er det at være klog, ikk'?Henrik har over for Ekstra Bladet ikke ønsket at kommentere udfaldet, som du kan se i klippet øverst, men har tidligere sagt følgende om episoden:

0 kommentarer
Vis kommentarer