TV: Nathali i Paradise: Giv mig den analt

Blondinen afslører over for tre af drengene, at hun gerne dyrker analsex, når hun har haft en kæreste i et stykke tid

Nathali afslører, at hun gerne vil dyrke analsex, når hun har været sammen med en fyr i et stykke tid. (Foto: Fra klippet)
Nathali afslører, at hun gerne vil dyrke analsex, når hun har været sammen med en fyr i et stykke tid. (Foto: Fra klippet)

'Paradise'-Nathali vil meget gerne fremstå som værende en rigtig prinsesse-pige med langt lyst hår og lange øjenvipper. Men blondinen indvier i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel' tre af drengene i, at hun måske ikke altid er helt så fin på den. I hvert fald ikke når lyset først bliver dæmpet i soveværelset.

- Hvis det er, at man er i et forhold i et stykke tid, og sådan noget der, så synes jeg, at det er frækt, at man ligesom gør noget nyt - giver den i røven, sådan 'uh ja, gi' mig den i røven', siger hun, mens Kasper Birch, Martin og Balslev tøsefnisende hører på.

Se også: Maria Hylleberg: Færdig med reality

De synes, at det er sjovt, at hun så gerne vil være prinsesse, når hun i virkeligheden slet ikke er det.

- Nathali giver rigtig meget udtryk for, at hun er rigtig girlie-girlie, men Nathali har også en dirty-dirty-side, siger Kasper Birch med et smøret grin.

Se også: TV: Paradise: Alle Lauras tidligere elskere tilbage på hotellet

Nathali synes nu sagtens, at man kan kombinere de to ting.

- Det er ikke sådan, at jeg bare tænker, at åhh, nu er jeg bare sammen med en fyr og bare giv mig den i røven og knep mig, forsvarer hun sig.

Se klippet med Nathali over artiklen, hvor du også kan bladre videre til andre klip fra aftenens 'Paradise Hotel' på TV3 - se blandt andet, hvordan Benjamin sprøjter parfume i øjnene for at komme til at græde, og hvem Mille helst vil 'skamduske'.

Se også: Paradise: Nathali er jo sygt liderligSe også: TV: Paradise-fyre i ondt skænderiSe også: TV: Paradise-Laura giver Malte 'et blæs'

0 kommentarer
Vis kommentarer