Tog 40 kilo på efter sin fars død

Ekstrem Fed: 21-årige Jeppe har dog taget sig selv i nakken igen og smidt 15 kilo siden december

Sådan så Jeppe ud efter et års kamp med vægten. (Foto: TV3)
Sådan så Jeppe ud efter et års kamp med vægten. (Foto: TV3)

Det er åbenbart svært for de medvirkende i TV3-programmet 'Ekstrem Fed' at holde den opnåede vægt, når kameraerne er slukkede.

Alle de hidtidige deltagere har taget kraftigt på igen, når den personlige træner, Henrik Duer har sagt pænt farvel.

Forklaringerne kan være nok så gode, men faktum er, at de alle har været godt på vej tilbage til det svimlende antal kilo, de ellers var godt på vej til at have smidt, da optagelserne sluttede.

Det har også været tilfældet med aftenens tyksak, 21-årige Jeppe, der oprindeligt vejede skræmmende 189,5 kilo.

Han endte med at have smidt 53,9 kilo til 135,6 - flot, men alligevel et pænt stykke fra selv det modererede mål på 120 kilo.

Træning genoptaget
Men som følge af faderens død i juni måned sidste år tog han indtil december 40 kilo på igen, indtil han tog sig sammen og genoptog træningen og de mere sunde måltider.Næsten 54 kilo nåede Jeppe at smide i samarbejdet med Henrik Duer. (Foto: TV3)
Næsten 54 kilo nåede Jeppe at smide i samarbejdet med Henrik Duer. (Foto: TV3)


Det har betydet, at han har tabt 15 af dem igen.

- Mit mål er inden 16. august at være tilbage på den vægt, jeg sluttede på i programmet. Og derefter skal den helt ned.

- Hvad gør du?

- Det samme, som jeg gør i programmet. Tænker over, hvad jeg spiser. Det gik jo galt, da min far døde. Det var derfor, jeg tog så mange kilo på igen.

Snart arbejdsløs
Faderen blev både blind og mistede sine to ben som følge af sukkersyge, da Jeppe var 15 år gammel. Kort tid efter døde hans mor af en blodprop i hjernen.

Så det har været en hård tid for knægten, der før optagelserne var flyttet til København til sin kæreste. Parret er siden blevet gift og bor i et lejet hus i Hedehusene.

- Hvad med arbejde?

- Jeg bliver arbejdsløs den 31. marts. Jeg har ellers været fast ansat i halvandet år i Maxi Zoo i Roskilde, men så løb stedet ind i økonomiske problemer. Ærgerligt. Men jeg søger med lys og lygte efter noget andet, og bliver det til et job med dyr, så er det bare en ekstra bonus, siger den dyreglad unge mand.

0 kommentarer
Vis kommentarer