Luksusfælden: Sat under administration af kæresten

Jan og Sheila har fået styr på økonomien og parret har tacklet både ludomani og købelyst efter deltagelse i TV3-programmet

I aften gør TV3-showets eksperter status og besøger tre af af de familier, der har deltaget i de 140 programmer, hvor gældsramte danskere har fået hjælp til at få styr på økonomien. Det er fire-og-et-halvt år siden, at 'Luksusfælden' besøgte Jan og Shela i Greve.

Her er man kommet langt, siden de første gang deltog og det på trods af, at Jan mistede sit job kort efter de oprindelige optagelser og siden er gået i gang med en uddannelse som elektriker. Efter første besøg af 'Luksusfælden' gik han i behandling for ludomani og Shela fik styr på sit voldsomme indkøb af tøj.

- Det var mærkeligt at være med igen, men samtidig var det rart at få vist, hvor langt vi er nået, siden første gang vi deltog. Det var dog ikke så behageligt at skulle tale om min ludomani, det er jo ikke noget, jeg er specielt stolt af, fortæller Jan til Ekstra Bladet.

Se også: Shela og Jan fik hjælp af 'Luksusfælden'

I dag er det Shela, der suverænt styrer parrets økonomi og sætter lommepenge over på Jans hævekort:

- Man kan godt sige, at jeg er blevet sat under administration. Shela er mest tryg på den måde, og det er helt fint med mig. På den måde kan jeg ikke blive fristet over evne. Jeg er faldet i en gang eller to, men det har slet ikke været i nærheden af samme beløb som tidligere, forklarer Jan, der i sin tid brugte omkring 9000 kroner om måneden på spilleautomater.

Se mere i klippet øverst i denne artikel og i 'Luksusfælden' på TV3 klokken 20.00 i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer