Buttplug-Danni fra hospitalet: Derfor gik det galt

Reality-babens frisør, Danni Sigen, fik en fjernstyret buttplug i anus - men sexlegetøjet røg langt op i anus. Ekstra Bladet besøgte ham ved akutmodtagelsen. Se interviewet her

Nogle gange kan det være ganske farligt at lege frække reality-lege på den røde løber. Det måtte reality-baben Nicole Brøgglers frisør, Danni Sigen, i aften erkende - da han røg på Bispebjerg Hospital.

Danni Sigen havde fået en buttplug op i numsen, og hans date Nicole Brøggler havde en lille fjernbetjening, som hun kunne styre det med.

Men hele stuntet gik helt galt. Buttpluggen var nemlig fastgjort med en snor, som desværre knækkede. Og det betød, at buttpluggen røg længere op i anus på den stakkels frisør. Det medførte desværre en tur til hospitalet.

Ekstra Bladet tog ud på akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital, for at besøge Danni og få en status på den 'røvirriterende' situation.

Joken var en henvisning til, at Nicole Brøggler sidste år gik på scenen til Reality Award med en buttplug i numsen, men denne gang var det kendisfrisørens tur.

Nicole Brøgglers ankomst sidste år kun iført buttplug

Se interviewet med Danni Sigen over artiklen

Reality - 25. jan. 2016 - kl. 18:30 Reality Awards: Nikita i ny chok-kjole

Stephanie Star har de bedste reality-babser i Danmark. (Pressefoto: Janus Nielsen/Stephanie Star) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 20:47 Her er 'Årets Bryster'

Reality-baben får her suttet sine bryster af sin frisør Danni.(Foto: Mogens Flindt) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 19:22 Reality-baben fik suttet bryster på den røde løber

Danni kysser her reality-babens bryster. (Video: Kristian Hansen)

79 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere