Buttplug-Danni udskrevet: Sådan kom han af med anal-ægget

Kendisfrisøren Danni Sigen fik en fjernstyret buttplug i anus, som satte sig fast. Nu er han udskrevet, så Ekstra Bladet fik en snak med ham, da han smuttede fra hospitalet. Se interviewet her

Hør Dannis forklaring på den 'røvirriterende' situation her (Video: Kristian Hansen)

Danni Sigen havde fået en buttplug op i numsen, og hans date Nicole Brøggler havde en lille fjernbetjening, som hun kunne styre det med, men stuntet gik helt galt.

Buttpluggen - der lignede et lille lilla æg - var nemlig fastgjort med en snor, som desværre knækkede. Og det betød, at buttpluggen røg længere op i anus på den stakkels frisør. Det medførte desværre en tur til hospitalet.

Men nu er Danni Sigen blevet udskrevet, og Ekstra Bladet tog ud på Bispebjerg Hospital, for at besøge Danni og få forklaret hvordan bagdels-miseren endte.

Buttplug-joken var en henvisning til, at Nicole Brøggler sidste år gik på scenen til Reality Award med en buttplug i numsen, men denne gang var det kendisfrisørens tur.

Se interviewet over artiklen

Reality - 25. jan. 2016 - kl. 23:25 Buttplug-Danni fra hospitalet: Derfor gik det galt

Susan K havde et godt tag i Nikita Klæstrups bryster, da reality-deltagerne havde sat hinanden stævne til Reality Awards mandag aften. (Privatfoto) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 16:35 Susan K suttede Nikita Klæstrups bryster

Sex & samliv - 26. jan. 2016 - kl. 13:33 Sexpert: Sådan undgår du numsepanik med buttplug

Både Danni og Nicole var i hopla, da de ankom til Reality Awards

69 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere